tirsdag 14. juni 2011

The end!

Sånn... 1.utkast er nesten ferdig. Eller, det er ferdig. Nå gjenstår det bare litt finpuss. Vi har en plan vi følger, og den har gått som smurt. Vi kan derfor puste lettet ut og vite at vi er ajour med tiden.

I kveld ble jeg plutselig bråsulten. Jeg kastet litt av hvert som befant seg i kjøleskapet oppi stekepannen, og jaggu fikk jeg en god middag. Jeg spiste meg kvalmende mett, og allikevel har jeg mer igjen til lunsj i morgen. Kyllingkjøttboller, masse grønnsaker og chillisaus. NAM!
Nå roper senga på meg. Nok engang blir det sent i seng, på tross av at dagens tidspunkt ikke har kunnet måle seg med de siste dagene. Jeg har vært en skikkelig natterangler, og det kan jeg både se og merke. Jeg er sliten! Satser på at Teo vekker meg med gave og sang på senga. Regner igrunn med det. Såpass stor er han. Trossalt ;)

Ingen kommentarer: