onsdag 22. juni 2011

Gi meg en iPhone!

Jeg har nå forstått at det er så mye lettere å være en god blogger hvis man eier fæncy telefoner, sånn som for eksempel en iPhone 4.

Den tar bra bilder, og den har forskjellige app's som gjør bildene enda bedre og enda mer bloggvennlige. Med en iPhone ville min hverdag blitt så mye enklere, og dere ville fått et enda større innblikk i den. Kanskje dere til og med ville fått høre om alle de juicy detaljene...Eller ikke. Det vil dere jo ikke få vite før jeg eventuelt får en iPhone 4!

Alle de "store" bloggerne, de som tjener fett på å blogge om hverdagen sin, antrekkene sine, fyllekulene sine, osv. Dere vet dem? Ja, de ja.. De får alt kastet etter seg. Pc-er, telefoner, turer, penger. Masse penger. Alt jeg ber om er en liten iPhone 4. Jeg er med andre ord ikke spesielt kravstor. Ja, så er jeg ikke nr 1 på topplisten, ei heller nr 100 for den saks skyld.. Men veien dit er bittelitt enklere om jeg eier en iPhone! Så gi meg en sjanse, gi meg en iPhone!

På forhånd TAKK! :)

6 kommentarer:

Kristine sa...

Hahaha! Smart move! ;)

Monica Jensen sa...

Ikke sant ;)

Anonym sa...

Hehe, du er søt du :D

Monica Jensen sa...

takk ;)

Kristine sa...

Håper noen biter på. Tenk om du plutselig fikk en iPhone 4! :D

Monica Jensen sa...

Ja,tenk om det! Det hadde vært fantastisk! Jeg velger derimot ikke å håpe for mye ;)