mandag 6. juni 2011

Gøy på landet

I dag har jeg plutselig fri. Siden det har blitt en del kveldsjobbing den siste tiden ble det bestemt at jeg skulle ha fri i dag sånn i siste liten. Da jeg våknet i dag tidlig tenkte jeg med én gang at dagen i dag skulle brukes på å sove så fort luringen var levert i barnehagen. Heldigvis kom jeg på bedre fornuftige tanker..

Vi har hatt en lang, rolig morgen. Da klokken nærmet seg 10 tuslet vi ut døren. Til barnehagen brukte vi minst 20 minutter, enda den ligger et steinkast fra oss. Vi gikk en liten omvei og tittet på en gård og plukket litt blomster/ugress. En deilig gåtur i det fine været!


Så fort Teo var levert i barnehagen tok jeg meg en joggetur. Joggeskoene og drikkeflaska var allerede på/med, så det var ikke akkurat mulighet for å finne noen unnskyldninger. Det var utrolig deilig. Deilig å bli svett, kjenne at man blir sliten og ikke minst den gode følelsene man får når joggeturen er over ;)
Jeg kom inn døra akkurat i det det begynte å regne. Perfekt timet!

Nå skal jeg fortsette på denne fornuftige tankegangen - å gjøre husarbeid. Det er litt av jobb, så jeg gleder meg ikke akkurat, men det trengs så da får jeg bare bite tenna sammen! Høy musikk hjelper - alltid :)PS: Vil du vite hvordan du kan følge en blogg? Ta en titt på Hanne sin forklaring!

1 kommentar:

Hanne sa...

Hihi :) Har ikke lest dette innlegget før nå jeg! Takk for at du linket til meg <3