tirsdag 28. juni 2011

Hvorfor grue seg?

Av en eller annen grunn(?) har jeg grudd meg til selve flyreisen med sønnen min. Bortsett fra det faktum at jeg har flyskrekk, og har en stor tendens til å klamre meg fast i sidepartneren min, har jeg sett på det som en stor utfordring å reise med to kofferter, barnevogn og en hyper 2 åring som absolutt ikke vil gå samme vei som meg. Nå som jeg tenker over det igjen ser jeg jo selvsagt at jeg har ingenting å grue meg til...

At han kun har lyst til å løpe i midtgangen, stå i setet og klatre på sidemannen ser jeg selvfølgelig ikke på som noe problem. Forskjellen nå er at det er ikke mammaen og pappaen hans som sitter på hver side av han. Det er mammaen hans og en vilt fremmed person - som sikkert hater unger!

Hvorfor skal jeg grue meg?

Jeg prøver å vri det til det positive, og utrolig nok har jeg klart det. Så nå har jeg gått fra å grue meg til å glede meg. Det at jeg kanskje er bittelitt sliten etter fire timer på flyet skal jeg derimot ikke nekte for. I dag skal jeg kjøpe inn tegneserier, litt "gaver" (puslespill, tegnesaker, osv. som skal pakkes inn) og litt annet morro vi kan kose oss med på flyet. Riktig, nøkkelordene er kose oss! Jeg skal nyte det å reise alene med sønnen min. Litt ordentlig kvalitetstid, der jeg for noen timer er nødt til å gjøre alt for at han skal kose seg, slappe av og ha det bra. Det er det eneste som skal stå i fokus. Og når han har det bra, har jo jeg det bra!

Kanskje jeg ender opp med å stå i midtgangen på alle fire og be til Gud som jeg eeegentlig ikke tror på. Kanskje jeg finner meg en fallskjerm og leter etter nærmeste nødutgang. Og dere - kanskje det går over all forventing. Jeg holder en knapp på det siste. Dette er heldigvis langt fra første gang han flyr, så jeg føler vi har fått øvd oss litt. Dette går bra! :)


Jeg gleder meg sånn!

7 kommentarer:

Julie sa...

Hvor skal dere? :-D
Håper det går fint, det blir koselig å komme seg vekk litt kan jeg tenke meg :-D

Monica Jensen sa...

Det blir veldig veldig deilig! :)

Vi skal til Spania. Reiser torsdag morgen :)

Anonym sa...

Blir det for ille så sett Teo i cocpit, der pleier det å være folk.

Elisabeth Ingeborg sa...

Kan nok tenke mej at det he svirra en del tanka i haude ditt ja, for det e nok ikkje berre berre med unga på fly. Men ej trur det går knallbra, og dei smågavene likte ej, kanskje ett tips til en framtidig ferietur for oss :D Takk takk :D

Monica Jensen sa...

Anonym:
Haha,tipper de blir dødsfornøyde om jeg lemper en 2åring inn til dem-med et sterkt behov for å trykke på ALLE knapper.. TROOR jeg heller går for å ha han i nærheten av meg,langt unna knappene :)

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Det med et par gaver på turen er en GENIAL idé faktisk, om jeg skal si det selv, hehe. De tar opp masse av tiden,både med gaveåpning, det å glede seg + å leke med det han får etterpå :)

mammaKine sa...

Herregud, så herlig det nederste bildet er! Det over også da!
KOS dere masse på tur. Jeg vil også så gjerne til varmen! Nyt sol og sommer. Klem fra meg :-)