torsdag 23. juni 2011

Jeg er ikke klar for dette!

Jeg er ikke klar. Han er ikke klar. Vi er ikke klare! Ja, jeg snakker selvsagt om det å starte på store-barn avdelingen i barnehagen. Jeg har sett for meg at det vil være en myk tilvenning over sommeren, og at selve overgangen skjer i august, men plutselig skjer overgangen allerede neste uke!
I dag ble Teo plassert på samme avdeling som de store barna, men det tok derimot ikke lange tiden før de måtte hente han igjen. Han følte seg rett og slett utrygg og synes det hele var ganske skummelt. På'n igjen med innkjøring. Han som er så trygg og trives så godt der han går. Vi er ikke klare for dette!

Da Teo kom hjem fra barnehagen pratet vi litt om de store barna. Jeg sa at han skulle være så heldig å få leke med de store barna inne på den andre avdelingen, for nå var han også blitt så stor gutt. "Ikke enda, mamma. Ikke enda", svarte han. Det var ikke snakk om at han var enig med meg i hvertfall.. Tanken på at Teo igjen skal gjennom en litt utrygg periode i barnehagen får det til å knyte seg i magen min. Jeg vet at han kommer til å møte på mange utrygge perioder i livet, og man vokser også på dem, men kunne man ikke bare ventet littegrann,da. Bare litt. Han er jo så liten. Spesielt i mammaen han sine øyne!
Beskytterinstinktet slår til for fullt ja. Plutselig ser du en gal dame ligge å følge med i buskene utenfor barnehagen. I såfall, slapp av, det er bare meg ;)

Ingen kommentarer: