torsdag 9. juni 2011

Jeg er litt sånn....klam!

Snakk om høy luftfuktighet. Jeg føler meg litt sånn her:


Man skal ikke klage over varmen. For all del. Men med den varmen kunne det godt kommet litt mindre regn og litt lavere luftfuktighet. Jeg er konstant klam.

Hjemme har jeg et lufteanlegg som gjenvinner luften og gjør den om til kald/varm luft som er montert i alle rom (som jeg forøvrig ikke skjønner en dritt av). I går, da Teo holdt på å renne bort i senga si, og jeg var så klam at jeg nesten var klistret fast til gulvet, fant jeg ut at den måtte på. På en eller annen måte..... Vel, vi våknet i natt begge to av et voldsomt bråk. En høy dure-ulyd som kommer og går, uten stopp. Jeg endte vel opp med å trykke på alle mulige knapper,og fortsatt durer den. Om jeg er mindre klam? Neh.

På jobben i dag fant jeg meg en vifte som jeg plasserte på skrivebordet mitt. Det var nesten så både arkene mine og jeg fløy av gårde. Gud, så deilig!

Men dere, la oss ikke klage over varmen. Straks er det 20 blå ute, snø opp til vinduene og vi har alle frostskader på tæra. Da skulle vi gjerne ønske at vi var både klamme og varme. Hurra for sommer! :)

1 kommentar:

Kristine sa...

Haha, fin sveis. ;)

Men vi burde ikke klage nei. Dette er tross alt bedre enn 20 kalde - helt klart! Men det er sabla klamt for tiden. Enig i det. Blir visst bedre på søndag sies det. :)