onsdag 8. juni 2011

Jeg er sjefen over min egen tid!

Som jeg har skrevet før jobber jeg et par dager i uken som resepsjonist nå de neste ukene,og et par dager i uken som manusassistent. Begge jobbene elsker jeg. Det å være manusassistent har virkelig fått opp øynene mine for hva jeg har lyst til å drive med i fremtiden. Det er utrolig lærerikt å få være med på dette prosjektet. Det er spennende, givende og jeg nyter hvert minutt jeg jobber med det. Når det kommer til resepsjonistjobben liker jeg spesielt godt det at jeg jobber med så mange forskjellige mennesker. Mennesker jeg føler jeg virkelig er på nett med. Det er viktig å trives med sine kollegaer!

I går var arbeidsstedet mitt på Holmenkollen. Vi satt i et rom, med lyseblå vegger og store vinduer, med utsikt utover hele byen. Stearinlysene var tent, te-koppen sto framme - og der satt vi og skrev, lo, tenkte og pratet. Jeg føler vi er ganske like og vi tenker likt. Det gjør det jo til verdens enkleste sak å jobbe sammen. Gleder meg over hver gang vi møtes.

I dag er arbeidsstedet mitt hjemme. Mye av jobben kan nemlig bli gjort hjemme foran dataen, og da er jeg sjefen over min egen tid. Så lenge jobben blir gjort, er det opp til meg når på dagen den skal bli gjort. Teo ble derfor levert sent i barnehagen og etter det tok jeg meg en powerwalk. Det er godt å starte dagen på den måten. Jeg har lovet meg selv, at alle dager der jeg er hjemme på dagtid, skal jeg enten gå eller jogge meg en tur. Man føler seg så mye bedre etterpå!

Nå skal jeg kaste meg rundt og ta en liten tur til Ski. Et par ting til helgen må kjøpes inn. Jeg må få kjøpt det nå før det går i glemmeboken. Strømpebukser er et must blant annet!
Ha en FIN dag! :)
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Anonym sa...

Manusforfatter?? Det høres spennende ut, fortell! :))

Monica Jensen sa...

Manusassistent :)
Det er veldig spennende, og jeg lærer mye nytt! :) Kan fortelle mer siden, i et eget innlegg. Mener jeg har skrevet litt om det før også :)