søndag 5. juni 2011

Jeg prøver kjoler

Om bare noen få dager skal vi feire Marlen og Christian (bryllupsfest). Jeg gleder meg utrolig masse. Jeg er med andre ord klar, men antrekket er ikke helt klart. Jeg eier ikke kjoler. Pynteklær er ikke det som prioriteres gjerne når jeg handler klær. Heldigvis har jeg en snill kusine som i dag dukket opp med en veske full av kjoler :)

Jeg har stått modell foran speilet i kveld og prøvd den ene etter den andre. Da jeg tredde den første kjolen over hodet og bokstavelig talt satt fast begynte jeg å hyperventilere littegrann. Min første tanke var: "faen ta de puppene!" Min andre tanke var: "Ååånei, kjolen!" Man har ikke akkurat lyst til å revne en fin kjole man er så heldig og får låne.... Til  min store glede oppdaget jeg plutselig en glidlås på denne kjolen, (skulle gjerne plassert et bilde av ansiktsuttrykket mitt her nå, men ingen fikk knipset det blinkskuddet - se for dere en superhappy Sid - han fra istid vettu) der jeg sto i all forvtilelse med den sittende fast under armene. Phu. Kjolen overlevde, og det samme gjorde jeg!

Uansett.......

Til slutt falt valget på denne:


Jeg må innrømme at jeg først var litt skeptisk. Den var jo ikke akkurat meg... Meeen så tok jeg den på, og den satt som den skulle og var utrolig søt. Så nå kan jeg si at antrekket er sånn nogenlunde i boks og så er det bare å telle ned! :)

Jenter og "what to wear?" er vel et evig spørsmål, tror jeg.  

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Ditta e aldri enkelt, og kjola e vel noke man ikkje skal ha so masse av? Eller?
Gleda mej til å sjå bilde av dej i kjolen, frå festen, når den tid kjem :)

Monica Jensen sa...

Det kommer vel helt an på smak og behag. Noen jenter har hundrevis med kjoler, mens andre jenter eier ingen. Jeg har aldri vært en veldig pyntete jente, så jeg har ikke mange i skapet mitt, men det skjønner jeg at jeg må gjøre noe med :)

Skal se om jeg får tatt noen bilder ;)