torsdag 16. juni 2011

Kall det hva du vil. Jeg kaller det kunst!

Vet dere hva som er dumt med å skrive "jeg titter innom senere i dag..blablabla"?? Jo, fordi da føler jeg at jeg faktisk titte innom her senere i dag også, det vil si; skrive enda et innlegg. Nå hadde jeg i grunn mest lyst til å furte i dusjen, men jeg er trofast mot leserne mine og holder det jeg lover. Hvertfall i dag. Jeg fant salsadip og nachos i skapet, så jeg holder jo ut her jeg sitter i sofaen..

Nattåpent! Hat over nattåpent! Jeg dro på senteret med godt mot. Der skulle jeg bli i maks 30 minutter, og spurte fra A til Å og grafse med meg alt jeg hadde sett for meg inni hodet mitt at jeg skulle kjøpe. Det skulle ikke by på problemer, og det skulle hvertfall ikke by på folk som går i veien. Når det er nattåpent finner plutselig hele jordkloden ut at de også skal på Ski storsenter. Allerede når jeg måtte stå i kø inn i parkeringshuset skjønte jeg at dette kom til å bli en møkkakveld, og jaggu hadde jeg rett!

Svart tekstilfarge fant jeg ikke. Det blir med andre ord ikke noe farging av kjole. Noen andre klær til å ha på meg på lørdag fant jeg heller ikke. Ser visst ut som jeg må gå naken. Derfor, etter 3 (!) timer på senteret, fant jeg ut at jeg måtte avslutte med en soltime. Da er jeg i det minste brun på lørdag....

Ja,og så over til kunsten. Jeg vet ikke om jeg skal omtale meg selv som en kunstner eller et geni, så derfor bare går jeg for begge deler; kunstnergeni!
Nå har jeg bodd her i 1,5år, og jeg har nesten ingen bilder på veggene. Jeg har sett etter det perfekte bildet, men selvfølgelig finnes jo ikke det. Ingenting er perfekt. Jeg fant til slutt ut at hvis jeg skulle få noe på den ensomme veggen min måtte jeg lage det sjæl... Så det har jeg gjort!

Jeg kjøpte grått stoff som jeg syntes passet inn og var fint. Fint, men enkelt. Deretter kjøpte jeg et lerret (50x100), og så gikk jeg berserk med stiftepistolen (det var faktisk veldig gøy, jeg planlegger å stifte nå snart igjen). Og vips, kunst!
Det ble bedre enn forventet! De første tre dagene sukket jeg hver gang jeg tittet bort på det, men nå har jeg hengt det ca 4 cm lenger ned, og det gjorde virkelig susen asså!

Sånn; endelig på tide å furte i dusjen. Fra nå av blir det nettshopping, da slipper jeg i det minste å gå i kø - og ikke minst måtte rydde opp etter meg. Hvorfor har bikbok sånne skilt i prøverommene sine?! "Rydd opp etter deg!!!! PFH Takk!" Kjøss meg i ræva, og ro ned på bruken av utropstegn! Greit, jeg har jobbet i klesbutikk selv, det er et helvete å rydde opp etter alle kundene som flyr inn og ut av butikken, men samtidig er det en del av jobben. Det var nesten så jeg ble opprørsk inne på bikbok og ikke ryddet opp etter meg, men så turte jeg ikke..

Og jo, haha, dere vet når dere har kjøpt bursdagsgave til venninnen deres? Og så prater dere litt senere på dagen med venninnen deres..... Og i stedet for å si: "Jeg har kjøpt gave til deg,da!" Så sier du "Jeg har kjøpt *selve gaven* til deg,da" - for så og lage masse rare lyder inn i telefonen i håp om at hun ikke hørte hva du nettopp sa - noe hun gjorde. Så føler du deg teit. Kjenner du deg igjen? Ikke jeg heller.....

Natta! :)

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Hahaha, å røpe bursdagsgave e jo kjempegenialt!
Koffor skal heile jordkloda handle når du skal handle? Og koffor finn du ikkje det du treng på butikken når du reise dit? Meiningslause spørsmål som gir furte svar :S

Anonym sa...

Så utrolig fint bildet ble Monica!! Du er kjempe flink altså :) Legg gjerne ut bildet av bildet i dagslys så ser man fargene enda bedre :D Klelm Cathrine