onsdag 29. juni 2011

Klar for avreise!

Da er vi endelig klare for avreise. Hvertfall nesten. Vi pakker oss ut herfra i tretiden i natt. Luringen er nydusjet og sover søtt i sengen sin(sovnet heldigvis for tre timer siden). Reiseklær er lagt fram. Leiligheten er vasket. Koffertene er pakket og så og si klare. Føler jeg har pakket for et helt liv denne gangen, allikevel veier koffertene mindre enn hva de vanligvis pleier. Dæven. Kommer vel fram og ser at jeg har glemt både det ene og det andre, enda jeg har fulgt listen min fra punkt til prikke ;)

Slenger ut kveldens outfit:
T-skjorte fra Urban, Italiashorts som jeg har hatt siden jeg var 12 år, og grorudpalme godt plassert på toppen av hodet. Stil

Vi sees nok i løpet av uken skal dere se. Skal få satt av et par minutter her og et par minutter der til å gi lyd fra meg. Ha en flott uke, alle tittere! Takk for at dere titter innom her :)

Sommerklem fra reiseklare Monica**

1 kommentar:

Anonym sa...

Ønsker deg og Teo en fantastisk ferie :D