torsdag 16. juni 2011

Lukten minner meg om.....deg!

Jeg har alltid hatt en tendens til å assosiere forskjellige lukter med minner. Får ville deja vu-øyeblikk, og minner lukten meg om noe fint kan jeg lukte på den "for alltid". Sean Paul parfymen for menn minner meg om da jeg var 15 år og nyforelsket i min første kjærlighet. Lukten tar meg rett ut på "fjellet" i Hebekkskogen der vi tilbrakte mange mange timer.

En annen parfyme, Calvin Klein, tar meg tilbake til 10års alderen da jeg hadde min første roligdans på "kjellern", til Celine Dion, med gutten jeg var driiiit håpløs forelsket i, som på den tiden bare var en dust tilbake :P 10års gamle gutter (og jenter) assa... Du husker kanskje den forelskelsen? Den som føltes så intens, men ikke stakk så dypt? :)

En annen parfyme igjen minner meg om den aller første tiden med Eirik. Da alt føltes så "forbudt", men jeg klarte bare ikke å la være. Da jeg hadde 1000 tanker i hodet, men jeg valgte å "go for it", noe jeg aldri har angret på.  Når noen har på akkurat den parfymen klarer jeg ikke la være å smile. It takes me back!

Nå tenker dere kanskje at alle lukter minner meg om "gutta i mitt liv". Haha. Omtrent daglig kjenner jeg lukter som minner meg om personer, perioder, hendelser, steder. Og ingenting slår seba med-babyolje. Lukten av den tar meg tilbake til bebis Teo. Det første badet. Usikkerheten. Lykkefølelsen. Små bløte tottiser. Et lite nurk som jeg følte jeg hadde kjent for alltid, som jeg var helt sikker på at jeg hadde "sett" før. En bedre lukt finnes ikke!

Nå til bursdagen min fikk jeg en hudkrem. Den tar meg tilbake til en spesiell periode, men jeg kommer ikke på hvilken. Jeg lukter og lukter, men finner ikke ut av det. Kanskje den minner meg om.....deg? Den gjør meg i hvertfall glad!

2 kommentarer:

Tante P sa...

Det MÅ være meg =D Thihihi...

Monica Jensen sa...

Er tante P = tante pernille? I såfall, GODT MULIG! Jeg har vært inne på tanken.. :)