søndag 26. juni 2011

Midsommar 2011

Jeg er tilbake etter en bloggfri helg i Sverige. Vi har feiret Midsommar, og kost oss fra morgen til kveld. Vi ble så mange som 16 stykker. Fullt hus med andre ord! Det ble båtkjøring, wakeboard, volleyball, soling, spising, dansing, lapdance(?) og masse latter!


En tur ut ble det på lørdag kveld også. Da hadde jeg ikke med kamera, og det var kanskje like så greit. La meg si det slik; vi hadde bord, og på det bordet var det mer alkohol enn 16 personer klarer å takle. Det gikk som det gikk.

I dag var det veldig godt å komme hjem til denne skjønne gutten.

Hjertet mitt! ♥

4 kommentarer:

Hanne sa...

Ser ut til at du har hatt en strålende helg :) Så gøy! Kos deg med Teotid!

Anonym sa...

syns jeg så en tattoo på håndleddet ditt. Kan du vise den frem ?

Monica Jensen sa...

Anonym:
Det er en tatovering ja,som jeg tok i juni i fjor :) Du kan lese et innlegg om den her: http://monicajensen.blogspot.com/2010/06/new-ink.html

Elisabeth Ingeborg sa...

Åhh, perfekt helg! :D Kan godt skjønne det va godt å kome heim til lisjeklumpen ;)