onsdag 8. juni 2011

New shoes!

Mamma har i alle år sagt at jeg må bli litt mer feminin, pynte meg litt mer. I mange år har jeg bodd i baggy bukser og conversesko, og trivdes veldig godt med det. Det siste året har derimot de baggy buksene forandret seg til skinny jeans, men converseskoene de har jeg fortsatt bodd i. Etterhvert som jeg har blitt eldre har jo jeg også lagt merke til at det mangler noen sko i skapet mitt. Noen feminine sko!

Jeg er 1.70 høy. Når jeg har gått med høye heler føler jeg meg høy som et tårn. Andre høye jenter i høye heler synes jeg er fint, men jeg selv føler meg ikke komfortabel når jeg blir såpass høy. Jeg har derfor alltid styrt bevisst unna heler, enda jeg synes skoene i seg selv er knallfine. Hvorfor bruke penger på sko jeg mest sannsynlig aldri kommer til å bruke? Jeg liker å ha det komfortabelt, og tar aldri, under noen omstendigheter, på meg sko eller klær jeg ikke synes er behagelig å ha på meg.

I dag fant jeg derimot noen sko som ble med meg hjem. De er enkle, og passer både til fest og til hverdags. De er utrolig gode å gå med, og de er akkurat passe høye/lave til at jeg trives med dem og føler meg komfortabel. Noen vil kanskje kalle dem litt kjedelige, men hey - jeg liker ikke dilldall.


Ett par brune og ett par svarte kjøpte jeg. Til den nette sum av 500 kroner (til sammen). Synes ikke det var en ille pris. Disse vet jeg at jeg kommer til å bruke, både på byturer og på jobb. Jeg er i hvertfall fornøyd! :)

I tillegg er jeg i mitt kreative hjørne om dagen, for første gang. Haha. Jeg er lei av å se etter det "perfekte" bildet til å ha på den ene stueveggen min. Så nå har jeg kjøpt inn litt stæsh, og skal lage meg mitt eget. Om det blir noe bra er en helt annen sak, men inni mitt hode er ideen min ganske lur.. Så får vi se da, om resultatet blir ok ;)

Og dere, jeg klarte faktisk å dra fra senteret uten strømpebukse... Typisk!

PS: Leser du bloggen min uten å være følger? Legg deg til da, så kan jeg se hvem du er :)

9 kommentarer:

Nina sa...

Hei!
Nå er jeg bare 164 høy(lav) men ser rett og slett ut som jeg har gjort stort i buksa når jeg bruker sko med høye hæler.. Men disse så jo ut som selv jeg kan gå med. Hvor kjøpte du disse? Var det 250,- pr par? Følger bloggen din daglig, og ELSKER måten du formidler din hverdag. Har selv 3 barn og har i aller høyeste grad kjent på både din frustrasjon og dårlige samvittighet. Tror nesten det må være et gen vi kvinner er født med? Synes du er kjempeflink! Å nei, det sier jeg ikke for å være høflig... For det er jeg nemmelig ikke av natur;-)))

Anonym sa...

Så fine de var! :) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt dem?

Så utrolig gøy å få være manusassistent da :D Gleder meg til å høre mer om det!

Også hadde jeg ikke trodd du var 170 :p

Monica Jensen sa...

Nina:
Takk for en veldig hyggelig kommentar. Alltid godt å høre at vi er flere som sliter med frustrasjon og dårlig samvittighet :P

Jeg kjøpte de på Din Sko. De kostet opprinnelig 299 pr/par, men nå er det "kjøp 2 og få 100kr i rabatt", og dermed ble det 500 kr totalt :)

Monica Jensen sa...

Tonje:
Ja, jeg likte dem veldig godt. De er kjøpt på Din Sko :D

Ja det er veldig spennende det altså!! :D

Hahaha, hvor høy trodde du jeg var? :P

Anonym sa...

Sånn 160 kanskje *ler*

Monica Jensen sa...

Hehe..Neida..det hadde ikke vært så dumt, men jeg er 170 gitt :D

Anonym sa...

Heldig du! :)

Sebastian syntes forresten at Teo var kul med fotball "jeg skal spørre den fotballspilleren om han vil til dyreparken også, om tretti og syv dager!" :p

Monica Jensen sa...

haha..sebastian har så mange gullkorn! herlig! :D

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så koselig blogg du har. Legger meg til som følger, så finner jeg deg igjen.
Klem Nina