mandag 27. juni 2011

Reisefeber!

Vi har hatt en rolig ettermiddag, bare oss to. Vi har boltret oss i sofaen med god mat og bare tatt livet med ro. Vi begge var nok bittelitt slitne i dag. Da er det nødvendig med noen timer til ro og kos før sengetid!

Ellers merker jeg reisefeberen kommer krypende. Har skravlet litt med Live i dag, og når jeg skjønner hva vi har å se fram til klarer jeg nesten ikke vente med å reise. Kun to dager på jobb igjen, og så plutselig sitter vi på flyet sydover. Det er en liten gutt som gleder seg veldig til å se "Jesser min" igjen :) Vaskemaskinen går for fullt. Jeg driver også og skriver en liste over ting jeg må huske på. Det kan gå litt fort for seg når jeg pakker,og da hender det ting går i glemmeboka. Greit å ha en check-list da. Spesielt siden jeg er en siste-liten-pakker!

Vi ser fram til soldager, masse bading og masse morro med gutta våres. Et par glass vin med familien til Live blir det sikkert på kveldstid etter gutta er lagt for kvelden også. Det blir nok en ferie helt etter vår smak, både for liten og stor! Og apropos ferie....Jeg er fristet til å kjøpe enda en bikinitruse på Victoria's secret. De siste årene har jeg hatt verdens kjedeligste bikinier, men nå som jeg endelig har kommet over noen som passer må jeg nesten bare slå til. Prisen er jo faktisk ikke så aller værst heller :)

Ha en fin kveld - med eller uten check-lister, bikinitruser og feriedrømmer!
Klem fra meg**

6 kommentarer:

Kristine sa...

Det gjelder å få med seg det viktigste ja. Lurt å skrive liste.
Hadde jeg vært deg ville jeg også kjøpt en bikinitruse eller to til. Greit å ha noen forskjellige - du skal jo kanskje bade?

Har du husket plaster? Hjelm? Gips? Pisk? Man vet jo aldri hva man kan få bruk for når man er på ferie, liksom. ;)

Monica Jensen sa...

Pisk og gips velger jeg å legge igjen hjemme. Vil ikke drasse på unødvendig skit heller. Får jo tak i sånt der,om vi plutselig skulle få bruk for det :)
Plaster derimot må med. Teo har aldri før hatt behov for plaster,men den siste uka har jeg plastret han gud-vet-hvor-mange-ganger. Det ene skrubbsåret etter det andre dukker opp. Begynner nesten å lure på om han gjør det med vilje,siden han synes det er så stas med disse plastrene :P

Elisabeth Ingeborg sa...

Check liste MÅ til, uansett kor langt man skal! Skrive og stryke ut, en ting til - check - stryk ut!

Monica Jensen sa...

Enig! En typisk jentegreie tror jeg. Men så absolutt nødvendig :)

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Har prøvd ved flere anledninger i det siste å kommentere på bloggen din også, men det går ikke(?). Faller bare ut når jeg skal logge meg på med google-kontoen. Kanskje det er noe du må endre inn på instillinger?

Setter forresten veldig stor pris på dine kommentarer du legger igjen her :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Det må ej sjå på Monica! Visste ikkje at folk kanskje ha problemer...