lørdag 11. juni 2011

Slutty weddingsex!

Det ble ikke så mye av det på meg, men nå skal ikke jeg prate for alle de andre.

I går var en fantastisk kveld, og vi fikk virkelig feiret Marlen og Christian. For et flott brudepar! Det var rørende taler, god mat, liveband og dansing til langt på natt. De hadde virkelig ordnet i stand, og på tross av regn var alle i hundre prosent form under partyteltene. Spesielt meg, da. Fri bar vet dere...... :)

Da klokken rundet syv i dag tidlig hadde jeg enda ikke sovnet. Man har ikke tid til å sove når man har det morro. Liten rettelse: Det ble en liten høneblund på meg i femtiden. Den resulterte i en penis på kinnet, hitlerbart og nedtusjete lår.  Jeg har nå lært at man aldri, under noen omstendigheter, skal sovne på fest (sittende i sofaen med munnen på vidt gap. Sjarmerende? Oh yes). Spesielt siden man skulle tro man synker i alder ettersom alkoholprosenten stiger ;)

Alt i alt en helt herlig kveld. Mye morro, mye latter, mye dansing og veldig god stemning. Jeg storkoste meg, i likhet med alle de andre!
Tusen takk for at jeg fikk være med å feire dagen deres, Marlen og Christian!

Ingen kommentarer: