onsdag 1. juni 2011

Spennende Juni

Ting faller litt på plass. Hvertfall for én måned. Nå har jeg én måned der jeg kan puste lettet ut. Så får vi bare ta neste måned når den tid kommer, og håpe at ting faller på plass da også. Så langt fram orker jeg uansett ikke å tenke, det bare fører til en hel del med bekymringer.

I tiden framover skal jeg jobbe som manusassistent. Regissøren og jeg hadde vårt første møte mandag kveld. Vi er i gang, og det føles godt. Jeg er gira! Fra og med mandag begynner vi å jobbe fast sammen. Tre dager i uka. Leveringsfrist for 1.utkast er mot slutten av Juni. Vi har nok å gjøre :)

Der jeg jobber den dag i dag, som resepsjonist på Fagerstrand, skal jeg også jobbe ut Juni. Egentlig hadde jeg kun vikariat ut Mai. De har nemlig blitt kjøpt opp, og de nye eierne ser på det som unødvendig med resepsjonist. Heldigvis var de såpass fornøyd med meg (det er alltid hyggelig med positiv tilbakemelding), så i første omgang har de klart å slå gjennom slik at jeg får vært her én ektra måned.

Det blir derfor tre dager med regissøren på Holmenkollen, og to dager som resepsjonist på Fagerstrand. Godt vi fant en løsning på det slik at det kan kombineres. Jeg ville nemlig helst ikke gi slipp på noen av jobbene! :) Bilen min derimot, den kommer til å få kjørt seg de neste ukene ;)

Midt oppi to morsomme jobber (for ja, jeg storkoser meg også som resepsjonist) har jeg bursdag og den skal feires. Sola skinner og det føles endelig ut som sommeren er på vei *bank i bordet*. Junimåned skal avsluttes med en tur til Spania med luringen og gode venner. Herlig! Jeg har mye å glede meg over om dagen!

3 kommentarer:

Villblomsten sa...

Så kjekt med to spennende jobber :-)
søt liten gutt du har :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

Muffylove sa...

Så bra Monica!! Alt ordner seg for snille piker,er det ikke det di sier ;P Lykke til med begge jobbene!