tirsdag 7. juni 2011

Store pupper?

Jeg har skrevet litt om min frustrasjon rundt det å finne en bikini som faktisk passer. Jeg har lett i den ene butikken etter den andre. Selv de kjente bh-forretningene som Change har ikke engang bikini som passer meg. Nå høres det kanskje ut som jeg har pupper på størrelse med jordkloden. Det er ikke tilfellet, altså. Jeg bruker 65H, og det er ingen enkel størrelse å få tak i, hvertfall ikke hvis man er nøye på hvordan bikinien faktisk skal se ut også - noe jeg er.

Jeg har nå funnet en bikini jeg er storfornøyd med (liya push-up halter top). Den dekker, den holder på plass, den er fin. Jeg elsker den. Victoria's secret var min redning. Det er ingen tvil om at jeg skal bestille meg flere slike bikinier i ulike farger. Prisen er faktisk ikke så værst heller.


Når man først er inne på den siden blir det fort til at man snuser litt videre. Jeg bestilte meg tre truser i samme slengen. I knallrosa, hudfarget og svart/leopard (lacie thong). De er utrolig behagelige å ha på seg, og lager ingen trusekant når man har på seg stramme skjørt, osv.


Eneste ulempen er at de finnes kun i one size, så i mitt tilfelle var de bittelitt for store i rumpa. Ellers kjempefine, og tøyelige! Kan fort hende jeg kjøper meg flere :)

Det var dagens tips fra meg. Shop til you drop!

PS: Disse kroppene kommer dessverre ikke med på kjøpet!

4 kommentarer:

Kristine sa...

Det er dritt å ikke finne bikinioverdeler som passer og som i tillegg gjør at man ser ba ut. Jeg har samme problemet. Så tusen takk for tips - skal ta en titt innom VS når jeg får tid... Håper bare det blir før høsten, liksom. Jeg er litt treg av meg. ;)

Monica Jensen sa...

Du får titte fort, for det tar en stund før de dukker opp i postkassen ;) Jeg bestilte meg enda en i går, denne gang med ekspresslevering,så kanskje jeg får den før syndeturen :)

Linn Therese sa...

Hvilken str. bestilte du?? Lurer på om jeg skal kjøpe meg, men litt usikker på str.. Hva koster den omgjort til norske penger??

Monica Jensen sa...

Jeg kjøpte i L. Satt som et skudd!! :) Blir ca 250kr (+ toll). Dollaren ligger vel på 5,5 nå,og den kostr 24 dollar :)