tirsdag 28. juni 2011

Tips: BlogIt

Den siste tiden har flere av mine blogginnlegg blitt publisert på blogIt. De fleste blogger fordi de vil at andre skal lese det dem skriver (og fordi de så klart liker å skrive). Det er derfor ekstra gøy når Side2, blogIt eller andre "bloggsider" publiserer innleggene dine. Da vet man at man har nådd fram til noen, og nå også får muligheten til å nå fram til enda flere. Denne uken kan dere finne to av mine innlegg på blogIt.

Med dette innlegget tipser jeg også dere andre bloggere om å gjøre det samme. Ping innleggene deres, kanskje det gir dere flere lesere - og det vil helt sikkert gi dere en bitteliten selvtillittsboost som blogger om innlegget deres blir publisert. Jeg sitter i hvertfall her å smiler i sofaen! :)

I dag har vi forresten hatt en veldig sosial ettermiddag. Mamma og familien kom på besøk. Før vi visste ordet av det var også alle naboungene samlet på rommet til Teo for lek og morro, med mødrene deres som selskap på terrassen. Jeg elsker virkelig sånt. Fullt hus, skravling og ikke minst anledningen til å bli bedre kjent med naboene. Neste gang skal jeg huske å be dem på kaffe, så langt tenkte jeg nemlig ikke i dag - der jeg selv satt med kaffekoppen i hånda. Haha! #distré

Hvordan er deres forhold til naboene? Jeg føler jeg ikke kunne havnet i et bedre nabolag. Synes det er utrolig morro med unger som løper i hagen, herjer i gatene og gjør livet litt mer spennende på en ellers så kjedelig hverdag. Ekstra gøy er det at omtrent hele gjengen er på Teo sin alder :)

Ellers; ha en god natt! Klem fra meg**

5 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Vi bur ovafor nabolaget, så kjemien e ikkje så veldig god. He plana om å ta turen til leikeplassen ofte, men he vel utstyrt hage her, sida broren min med 5!!! unga, bur i nabohuset :D

Kristine sa...

Kjempeflott tips! Men hvor pinger man? :/

Monica Jensen sa...

Kristine:
På side2 er det en egen "boks" som du kan pinge innlegget i. Altså,du legger igjen link til selve innlegget :)
På blogIt må du sende dem en mail med link til innlegget. Mener mailadr er: innlegg@blogit.no

Good luck :)

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Så koselig å ha bror m/familie i nabohuset. Da har man jo ikke behov for så mange andre naboer siden du har de beste naboene som finnes rett ved siden av :D

jeg har egentlig aldri vært noe "fæn" av naboer tidligere, før nå :) Sikkert mye med Teo å gjøre. Liker at han bare kan gå ut døra og møte kompiser :)

Kristine sa...

Tusen takk, Monica! :D