tirsdag 14. juni 2011

Tirsdagshilsen fra meg!

Hei tittere,
Takk for hyggelige kommentarer til innlegget under. Det hjelper på for en bekymret mamma. Jeg er nemlig fortsatt bekymret, men i morgen skal vi til legen. En veldig dyktig lege. Astmalegen til Teo ville ta oss i mot (tidligere overlege på barneavdelingen på A-hus), og han fant tid til oss i morgen. Forhåpentligvis er nervene litt roligere etter den timen. Jeg tror jo selvsagt ikke at det er noe farlig, men en mamma klarer ikke la være å bekymre seg for barnet sitt vet du...

Vi har kost oss på sommeravslutning i barnehagen. Tror strengt talt Eirik og jeg koste oss mer enn Teo. Han var helt utslitt da vi dukket opp,stakkars. Det første kvarteret satt han bare på fanget mitt og gråt og ville hjem. Etter en pølse, en kakebit og en is pakket vi sammen og dro hjemover - de første av alle, men ikke et sekund for tidlig for luringen.

Kvelden min skal bestå av jobb, og så skal jeg prøve å legge meg tidlig. Teo ligger allerede godt plassert i sengen min, og der skal han få lov å ligge resten av natten. Det er så godt å ha han der, på tross av at jeg får både det ene og det andre slaget i løpet av natten. Han har ikke helt kontroll på armer og bein, spesielt ikke i søvne ;)

Har flere innlegg som ligger "på vent" inni hodet mitt, men det får vi ta en annen dag.. I morgen for eksempel? Ellers så er dette dag 2 av bursdagsuka. Så da fulgte det med en gledelig nyhet - enda mer feil på bilen. Wee. Den har vært på reparasjon i dag (til den nette sum av 6000 kroner), og jaggu fant vi ut at det var ikke det vi trodde det var som lagde den håpløse ulyden. Misforstå meg rett, det var feil det også. Men det var en annen ting som lager lyden som får meg til å grøsse hver gang jeg svinger på rattet.. Så om to uker er det tid for enda en time på verkstedet. I  ♥ Peugeot!

Vel, jeg får sette i gang her. Senga roper på meg, og ringene under øynene mine subber snart i bakken! Greit å føle seg bittelitt opplagt på hoveddagen i bursdagsuka, nemlig selve dagen jeg ble født - for 24 år siden. Steike, begynner å bli gammel, ikke rart jeg har grå hår! Klem fra meg**

1 kommentar:

Lene J sa...

Koselig at avslutningen gikk bra! :) Men utrolig kjipt med bilen da... :/