onsdag 15. juni 2011

Uheldig liten gutt!

Om vi rakk begge legetimene? Svaret er selvfølgelig nei. Hvordan kunne jeg regne med det egentlig. Min ble med andre ord utsatt en ukes tid. Vi prioriterte lillemann sin, med god grunn.

Han var utrolig flink hos doktormannen. Han ble tittet i ørene, i halsen (det var ganske ekkelt), lyttet på og dyttet og kjent på. Det er noen ganske store lymfekjertler han har på halsen og i nakken. I tillegg har han noen mindre i lysken og under armene. Legen trodde ikke det var grunn til bekymring, men han så hvor bekymret jeg var, og regnet med at det skulle litt mer til for å overbevise meg. Han skal derfor videre på sykehuset for å ta blodprøver og ultralyd. Her skal vi være på den sikre siden, for ellers vil jeg ha i bakhodet mitt "hva hvis...", "hva om...". Dere kjenner dere kanskje igjen :)

Fordi han hadde vært så flink hos doktormannen fikk han en snurrebass(?) - sånn som spinner. I det vi gikk ut av legekontoret fallt han rett på magen,og tok seg i mot med hånden han holdt snurrebassen i. Det ble derfor et greit kutt,og rett opp på legekontoret bar det. Der ble det rensing av sår og plastring. Mange tårer rant nedover kinnet og lillegutten min var veldig lei seg. Heldigvis er det litt stas med plaster, så lenge det sitter der det skal sitte og ikke - under noen omstendigheter - beveger på seg. Første, men absolutt ikke siste gang han kommer til å bruke plaster ;)

Etter legetimen dro vi opp til mormor/mamma. Der ventet middag og avslapping på oss. Vi har kost oss i sofaen resten av kvelden med bøker og tv-titting. En rolig, men hyggelig bursdagsfeiring!


Og dere - jeg fikk en kjempefin gave fra Teo og Eirik. De vet hvor glad jeg er i å spille musikk, høy musikk. Jeg fikk surroundanlegg. Jeg ble utrolig glad, og ikke minst overrasket. En knallgave, som jeg har ønsket meg lenge! Til lørdag blir det liv her med jentene, ja :)

Over og ut fra bursdagsbarnet! :)

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Hurra for fine Monica! Gratulerer med dagen. Klem fra oss :-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Kine!! :D