fredag 24. juni 2011

Ut på tur - aldri sur!

I dag bærer det av gårde til Sverige. En tur jeg har gledet meg til lenge. Allikevel er jeg ikke helt overgira nå som dagen plutselig er her. Det er mer eller mindre tredje helgen på rad med barnefri, og det føles utrolig rart. Siden Eirik og jeg har hatt ulike planer på ulike tidspunkter har vi trikset og mikset litt, slik at jeg hadde Teo tre helger/uker på rad, og nå har Eirik snart hatt han tre helger på rad. På tross av at jeg har han på hverdager, så savner jeg han. Er det rart å skrive det? Det er jo begrenset hvor mye tid vi får til kos og morro på hverdagene!
Om under en uke er vi i varmere strøk. Teo og jeg. 100% kvalitetstid i en hel uke. Du kan tro vi gleder oss :) -og gruer oss bittelitt. Se for dere meg alene, med to kofferter, en vogn og en vilter 2 åring. Kaos! Vel, alt går, og vi kommer nok oss gjennom reisen også med vettet i behold! ;)

I helgen skal jeg på hyttetur med fetteren og kusinene mine, til tanta mi sin hytte i Sverige. Det blir vin, reker, forhåpentligvis sol og god stemning. Det kommer til å bli en knalltur, det vet jeg. Jeg må bare få susset litt ekstra på lillegutt før jeg reiser :)


God helg, tittere! Jeg setter pris på at dere titter innom her! Virkelig!
Bare en liten kommentar gjør meg glad, faktisk :)

4 kommentarer:

Linn sa...

Ha det fint i Sverige, Monica. God helg til deg! Titter innom deg hver dag, men skal bli flinkere til å kommentere. :)

Anonym sa...

Ha en fin tur, men husk drikk aldri så mye som din mor,

Camilla M sa...

God tur, og kos deg masse søta :)))

Monica Jensen sa...

Linn:
Takk for hyggelig kommentar. Sånt setter jeg pris på! :)

Anonym:
Hmm.. Som mor,så datter?

Camilla:
Takk for det, snuppa. Vi hadde en fin tur :)