torsdag 30. juni 2011

We made it!

Jeg hadde bestemt meg for en flytur full av kos og idyll. Vel, etter kun 2 timers søvn det siste døgnet føltes det meste ut som et lite mareritt. Da passer det ikke helt inn med en liten hyper 2åring på sidelinjen som helst skal stå på armlenet ditt og trykke på alle duppedittene i taket. Han sov faktisk ikke ett eneste sekund av de fire timene flyreisen varte. Tenk det! Jeg var så trøtt at jeg var kvalm. Men hey, alt går, og flyturen var (nesten) glemt i det vi hadde landet. Litt sånn som en barnefødsel... :)


Den første dagen våres her har vært helt topp. Litt slitne begge to, men for et hus, for et sted og for et reisefølge! Vi får nok en fin uke her nede, ja :)

Nå roper senga. Jeg trenger sårt litt søvn. I morgen starter trossalt dagen med et morgenbad i bassenget, noe jeg har lovt lillegutt! Natta :)

PS: Teo sender mange klemmer hjem til den gode pappaen sin! :)

Ingen kommentarer: