lørdag 9. juli 2011

Det er så stille her..

Oi, plutselig sitter jeg her i sofaen, helt alene. Det er så stille at det nesten føles rart. Jeg føler meg tom, på kanten til ensom. Det eneste jeg hører er suset (det ufattelige høyet suset forresten) fra kjøleskapet. Den stillheten vil vare i nesten en uke. Luringen har dratt videre til pappaen sin, for seks hele dager. Det er litt trist, men samtidig har de godt av det, og jeg har nok godt av det jeg også. Jobb står på planen min, men det vil nok føles litt ut som ferie allikevel - siden jeg plutselig har mulighet til å dra ut etter jobb og møte venninner. Nå skal jeg endelig få tatt igjen litt tid med venninnene som har vært ute og reist det siste halve året!

Hele uka i Spania har Teo blødd bittelitt neseblod. Etter vi kom hjem har det helt uten forvarsel bare fosset ut. Teo synes heldigvis det ikke er skummelt, han ler og roper "neeesebloood" (og kliner det av på nærmeste sofapute...), mens jeg må innrømme at jeg synes det er litt skummelt. Jeg er jo bekymringen selv, haha. Jeg titter på svarene på blodprøvene jeg har fått fra legen. Alt er innenfor normalen, minus et par små avvik av liten betydning (visstnok..jeg skjønner jo ikke hva det står der). Jeg har ingenting å bekymre meg for. Han er jo bare sår i nesa etter all snørrtørkingen. Allikevel...... Ja, hønemoren i meg klarer ikke å la være!

Nå skal jeg kaste meg rundt. I dag skal to gode venner av meg feires - Martin og Hanne. Jeg må ut å kjøpe gaver. Vi "snakkes" senere :)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Du får nytte stillheten :)

Jobber du fortsatt på Fagerstrand, eller er det en annen jobb?

Monica Jensen sa...

ja,jobber fortsatt der :) fått forlenget ut september :)

Véronique sa...

Så bra at du kan jobbe der til september :)

Skal du ha noe mer ferie?

Monica Jensen sa...

Ja,det er deilig å vite at jeg har noe å gå til en liten stund til hvertfall :)

Nope,ikke noe mer ferie :/ litt stusselig,men sånn er det. vi får kose oss alt vi kan i helger og på ettermiddagen. og så får jeg vel prøve på en langhelg eller noe slikt :)

hva skal dere i ferien?