søndag 10. juli 2011

Dette har blitt en jævla outfit blogg!

Neida. Jeg er fortsatt en mammablogger. En mammablogger som blogger om mensen, pmshelvete, trass, bleier og soving. Slik som de fleste andre mammabloggere gjør.. Innimellom prøver jeg å komme med et hint av rosablogging. Og dermed har jeg valgt rosa skjørt for anledningen. Gammelrosa.

Jada, gliset er på plass. Det går faktisk nesten rundt. Øl gjør meg glad! Skjørtet er kjøpt i Spania til en slikk og ingenting, t-skjorten er kjøpt på gina tricot til 50 spenn. Jeg liker salg. Til dette hadde jeg svarte pumps og svart skinnjakke. Må jo trossalt "tøffe" det litt opp. Jeg mener, rosa er jo ikke en farge jeg bruker mest av. Dette skjørtet derimot kommer jeg nok til å bruke mer. Jeg liker det!

For en rar og anderledes søndag. Det var rart å ha kvelden fri til å gjøre hva som helst. Det var litt deilig, men samtidig er det utrolig uvant å ikke få luringen hjem på søndagsettermiddag. Vi har pratet på telefon da,nå i kveld, det var innmari koselig å høre stemmen hans. Han vil nemlig ikke sove på kvelden hos pappaen sin. Ferie med mor har ødelagt rutiner. Eirik får litt å bryne seg på den neste uken ;)

I dag har jeg sovet. Sovet litt her og sovet litt der. Avsluttet søndagen med tvserie-maraton med to kompiser. Endte med at vi alle tre sovnet i hver vår sofa og snorket i flere timer. For en sosial aften! ;)

Hadde en veldig fin og morsom (og litt rar) kveld i går. Hurra for bursdagsfeiring av Hanne og Martin! :)
I morgen er det jobb igjen. Natta, godtfolk! Setter pris på dere :)

PS: Møtte en hyggelig jente i går kveld som sa hun leser bloggen min. Blir alltid litt "tatt på sengen" når jeg får den kommentaren, men synes det er samtidig veldig koselig. Du får legge igjen en kommentar neste gang du titter innom,og så håper jeg at jeg ikke var håpløs på druen ;)

4 kommentarer:

Julie sa...

Vi liker outfits :-D
Var ett veldig fint skjørt hvertfall! Veldig kledelig :-D

Elisabeth Ingeborg sa...

Lekkert skjørt ;)
Kan tenke mej at ferien he ødelagt litt av rutinene ja, men det går sej til, til slutt, heldigvis :)
Håpe du he fått nok søvn i helga, og ladda opp batteria! Du får ha ei fortreffelig fin veke :)

Anonym sa...

Jeg er mer spent på bikinien som satt som et skudd

Monica Jensen sa...

Julie:
Hehe,kaaanskje det kommer flere outfits-innlegg da.. på tross av at jeg føler meg litt dum når jeg poster dem! jeg elsker det skjørtet! :)

Elisabeth:
Jada,rutinene faller på plass. Forhåpentligvis i løpet av uka han er hos pappaen sin :P
Jeg får virkelig ladet opp. Tror jeg trengte det :)
Ha en fin uke du også! :)

Anonym:
I bet you are!