onsdag 6. juli 2011

Familiebesøk i Puerto Banus

Tante Karin og Onkel Jens har leilighet i Puerto Banus, som ligger ca 20 minutter unna her vi er på ferie om dagen. Det var derfor hyggelig å ta en dag hos dem. Vi har vært på båttur, og virkelig kost oss i hjel ute på det åpne hav - med steikende sol, god mat og ikke minst bading. Jeg ble selv kastet uti en del ganger ;)


Da båtturen var over ble Teo og jeg med hjem til tante Karin og Onkel Jens, mens Live og Jesper dro hjem til seg. Der badet vi, spiste middag og slappet av utover kvelden. Teo koste seg glugg i hjel både i vannet og på land.


Tror det var godt for smågutta å få litt tid hver for seg. Vi skal ikke legge skjul på at det har blitt en del uenigheter i løpet av turen, da de er ganske forskjellige på flere områder. Jeg synes også det var deilig med noen timer der jeg kunne gi Teo min fulle og hele oppmerksomhet. I morgen derimot skal vi nyte den siste hele dagen våres her nede sammen, ved bassenget, stille og rolig :)

Jeg vil avslutte med å ønske min kjære gode venninne Live GRATULERER med dagen! Hipp hurra! ♥

2 kommentarer:

Linn Iren sa...

Så masse fine bilder fra turen dåkkers! =) Man kan virkelig se at dåkker koser dåkker masse! =)

Monica Jensen sa...

Ja,vi har storkost oss! :) Ferien forsvant så alt for fort. Det var den uka lissom... :/