mandag 11. juli 2011

Kaos i heimen!

Når jeg har barnefri går jo alt over stokk og stein. Jeg konkluderer med at jeg har så mye ansvar når Teo er hjemme at jeg rett og slett har behov for å være litt på trynet når jeg har barnefri. Nå høres det kanskje ut som at jeg blir 14 år og lettere tilbakestående. Men neida.


Jeg har støv på hjernen. Jeg er en liten kontrollfreak. Når jeg nå har barnefri har jeg verken melk eller dopapir i hus. Jeg glemmer å kjøpe det rett og slett. Jeg tørker meg med kaffefilter...... Ok, kanskje på tide å faktisk dra meg selv på butikken for det derre dopapiret!

Leiligheten ser ut som et rotehus. Jeg roter mer alene enn hva Teo og jeg gjør tilsammen. Hva skjer a? Tror det er ganske greit at jeg kun har barnefri for noen dager, ellers lurer jeg på hvordan dette hadde endt. Det er litt godt å være rotehue Monica, men det er enda bedre å ha orden i sakene sine. Jeg blir nemlig stresset av rot ;)

I dag etter jobb skal jeg nok engang overse rotet. Time hos fysioen venter på meg,og ikke minst middag ute med Anne - en av tre venninner som har reist jorda rundt det siste halve året. Kos! :)

Ellers vil jeg avslutte med å GRATULERE min kjære kusine Pernille og hennes kjære Roy-Thomas med forlovelsen. Det var på tide at han gikk ned på ett kne! :) ♥

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Ohh, tungt å ta igjen alt rotet til slutt. Når ej e åleine e ej ryddefreak, værre enn når ej he både gubben og poden i hus!

Monica Jensen sa...

Enig,det er tungt! vanligvis er jeg ryddefreak,type ALLTID. men nå lar jeg det ligge, litt til... :)