onsdag 6. juli 2011

Lille bøll

Hils på min lille Dennis the menace!


Selv på ferie dukker bølla i Teo opp. Kanskje nesten mer på ferie enn hjemme. Jeg tror det er uvant for han og plutselig ha en "bror". De krangler nemlig akkurat som søsken. Allikevel savner de hverandre utrolig nok med  èn gang de er litt borte fra hverandre. Det er en liten grense mellom hat og kjærlighet!

I dag har vi tilbrakt dagen ved bassenget. Vi skulle slappe av, men for min del har det blitt en del stress. Greit, jeg har kanskje stresset meg selv opp, men det skyldes en liten gutt som har sutret fælt i dag. Han har vært skyggen min, bokstavelig talt. Sene kvelder og sterk sol merkes nok godt. Nå har derimot sutringen gått over til latter, og dermed skal jeg senke skuldrene og nyte kvelden. Den siste kvelden her nede.

Det har vært en fantastisk uke, og jeg er utrolig glad for at vi fikk komme ned hit :) Allikevel skal det bli litt godt å komme hjem. Ikke til jobb, regn og hverdag, men fordi at når man er på besøk hos andre en hel uke, og har med seg en høylytt liten ramp føler man gjerne aldri helt at man kan slappe 100% av - selvom man vet man ikke har noen grunn til å føle det slik!

Nå skal jeg hoppe i dusjen. Benytte meg av anledningen nå som gutta er kompiser, spiser godis og ser på film :) Klem fra meg**

3 kommentarer:

Véronique sa...

Så brun Teo har blitt :)

God tur hjem!!!

Anonym sa...

Teo er nok den største sjarmør'n ever.

Monica Jensen sa...

Veronique: ja, han har fått en fin farge :)

Anonym: Jeg synes ihvertfall det :) Han sjarmerer meg i senk daglig :)