tirsdag 5. juli 2011

Nakenbading

La meg starte dette innlegget med å si at vi ikke er så uforsvarlige som vi kanskje høres ut. Vi bor i foreldrene til Live sitt sydenhus, og de er selvsagt her med oss, og denne kvelden var de edru (altså klare til å ta seg av barn om de våknet) - kanskje litt i motsetning til oss..

Lørdagkveld ble vi sittende ute i det deilige varme været og nyte litt vin. Den ene vinflasken etter den andre forsvant uten at vi la spesielt merke til det. Etter en stund fant vi ut at det var på sin plass med et bad. Før vi visste ordet av det plasket vi nakne rundt i bassenget. Det var mørkt, så det å være sjenerte var ikke et tema for oss. Hvor lenge vi plasket rundt uti der er egentlig littegranne uvisst, men badet inneholdt musikk og enda litt mer vin...

Da vi fant det for godt å avslutte badet, klokken halv fem om morgenen, tuslet Live inn for å ta seg litt nattmat. Da hun kommer ut fra kjøkkenet får hun øye på meg i gangen. For det første så det ut som jeg sto på skøyter - vin, fliser og våte føtter er nemlig ingen god kombinasjon ;) Og for det andre så var jeg kliss naken, med kun en caps på hodet. Haha! Det høres kanskje ikke så morsomt ut når jeg gjenforteller det her, men for et syn det må ha vært! Vi har ledd godt av det i ettertid. La oss si at vi har blitt kjent på et nytt plan i løpet av den turen her!

Så; vin, vi prates aldri igjen. Den kvelden drakk jeg nok vin for et helt liv!

Ellers har vi det bra. I dag har vi vært på shopping og tilbrakt flere timer i vannkanten på stranden med bøtter, spader, lastebiler og 2stk nydelige gutter :)

Ingen kommentarer: