lørdag 9. juli 2011

Nye klær

Dæven, ferien har ført meg inn i et skikkelig shoppemodus. Jeg har derfor endt opp med en del nye plagg den siste uka. Heldigvis har alt jeg har kjøpt vært på salg. Supersalg!

Sjekk ut min nye onepiece. Min nye onepiece til 80spenn!


Hurra for dårlige mobilbilder! Må finne det andre minnekortet mitt tror jeg..

Jeg forelsket meg i den. Nå, etter å ha brukt den en dag, skjønner jeg at den var ganske upraktisk. For hvert skritt jeg tok glei buksa et par hakk lenger ned, og dermed dro den overdelen også ned. Og vips, pupper på vift! Herlig!

Kanskje dere får se noen andre plagg jeg har kjøpt meg. Tror jeg skal bruke det ene nye skjørtet mitt i kveld. Hold dere fast, det er rååååsa. Det er ikke ofte man får sett meg i den fargen. Kanskje det blir outfit-bilde ;) Men bare kanskje...
GOD KVELD!

4 kommentarer:

Linn Iren sa...

Gleder mæ til å se flere ferie bilder! =) Selvom æ må innrømme at idag va æ ikke litt sjalu på alle de som har reist til syden,her har vi hadd det varmt å godt hele dagen...(å de dagene kommer sånn ca.1 gang i året da men...) Litt koslig å se ferie bilder likavel =)

daniel sa...

du skal ha det at du var da utrolig hot i den outfiten ;)

Anonym sa...

Åååååååå, så fin.. Hvor har du kjøpt den?

Monica Jensen sa...

Daniel:
Tusen takk ;)

Anonym:
Den kjøpte jeg i Spania :)