fredag 8. juli 2011

Plutselig hjemme!

Da var vi plutselig hjemme igjen gitt. For noen timer siden var vi i varme Spania, og nå er vi hjemme igjen i ikke fullt så varme Norge. Det er godt å komme hjem til SOL!

Hjemturen gikk over all forventning. Teo og jeg koste oss sammen på flyplassen, kjøpte inn litt stæsh til flyturen og spiste litt mat. På selve flyet fikk vi tre seter for oss selv. Yes, ingen sidemann å plage! Der lekte vi med lekebilene hans, leste bøker og tilslutt sovnet. Da vi landet på Gardermoen sto Eirik og ventet på oss. Du kan tro lillegutt var glad over å få se pappaen sin igjen :)

I dag har vi sovet lenge, noe vi trengte. Plutselig sitter vi her og aner ikke hva vi skal finne på. Det føles litt rart etter en uke med full rulle. Siste feriedag, vi må jo finne på noe lurt. Jeg prøver å få ut av lillemann hva han vil. Det eneste han sier er at han vil leke med biler i stua... Greit nok, men ikke en heeeel dag ;)

Har så mange bilder fra turen jeg vil dele med dere, men minnekortet mitt har jeg glemt igjen i varmen. Når det kommer med posten kommer flere bilder, med mindre jeg får tilsendt noen på mail i mellomtiden! Nå skal vi kaste oss rundt og få noe ut av dagen!

Ha en fin en, alle sammen! GOD SOMMER! :)

Ingen kommentarer: