mandag 11. juli 2011

Tullejente med tulletanker!

Meg, tankene mine, høy musikk, en myk sofa. En helt grei avslutning på en fin mandag!
Jeg hadde bestemt meg for å nyte denne uken. Det er ett år siden sist jeg hadde en uke barnefri. Nå skulle jeg nyte dette med god samvittighet, for jeg vet jeg har godt av det. Akkurat nå er det litt vanskelig, for jeg savner bebisen min noe enormt. Vil så gjerne susse han god natt!

Han koser seg med pappaen sin. I dag har han drukket vann fra en sølepytt. De gjør....gutteting! Håper han ikke glemmer meg helt mens han er borte, eller tror jeg svikter han. Han gjør nok ikke det, bare jeg som tenker for mye. Bare jeg som har dårlig samvittighet for at jeg ikke er der med han nå, nå som han har ferie med pappaen sin. Jeg er en tullejente. Nå får jeg slutte å tenke, og heller leve!

Vet dere..Hvis jeg ikke ser han i morgen har jeg hatt ny rekord på hvor lang tid jeg har gått uten å se han. 3 hele dager! Wææ! Må finne noen å leke med i morgen asså..Leve, ikke tenke!

Ingen kommentarer: