tirsdag 30. oktober 2012

Det første innkjøpet

Hittil har vi ikke kjøpt noe som helst til babyen. Verken en liten body eller et par med sokker. Jeg var likedan med Teo. Jeg får en sperre, som ikke lar meg handle inn før etter ordinær ultralyd. Det første jeg kjøpte til Teo var gulpekluter. Snakk om og ikke vite hvor man skal starte i jungelen av babyutstyr. Det er jo så mye å velge mellom, og så mye man trenger. Hvor starter man egentlig?

I kveld startet vi derimot! Den første tingen ankommer huset vårt om noen dager. Denne gangen er jeg helt vill, for jeg har valgt å gå for noe langt større enn gulpekluter som det aller første innkjøpet. Nemlig en vugge. En enkel, delikat vugge - helt etter min smak. Den er praktisk. Lett å flytte rundt i huset fra rom til rom. Tar ikke opp stor plass. Er lun og god, noe som absolutt er et must de første månedene for en bitteliten bebis. Den vugger (ah, fantastisk). Det var ikke vanskelig å bestemme seg når det kom til dette innkjøpet :-) Et pluss er også at man kan ta med kurven hvis man for eksempel skal sove borte. Da har babyjenta (tenk, en jente - tar litt tid å vende seg til det, men åh, så gøy) med seg sin egen seng med sine lukter. Vuggen er perfekt i mine øyne!

Teo hadde en nydelig seng de første månedene. En gammel kurvseng på hjul, med himmel og blonder. Snakk om elegant og klassisk. Den har samtlige familiemedlemmer brukt, og jeg har gledet meg omtrent hele livet til å bruke den til mine barn. Den bærer derimot preg av alderen, og jeg konkluderte fort med at det ville være dumt å ha en ustø kurvseng på hjul når man har en 4åring i hus. Fristelsen ville nok blitt for stor for han sin del, og kurvsengen ville nok blitt trillet mer på enn hva den tåler. 

Vi er i hvertfall fornøyde med det aller første innkjøpet. Kjæresten var til og med enig - gutten som i og for seg har få meninger når det kommer til babyutstyr :-) Da var vi i gang da. Ting koster, og det er greit å spre utgiftene litt!

Nå skal jeg krype ned i armkroken til fine mannen min. Mini-mannen i huset sover søtt, etter en lang dag hjemme fra barnehagen. God kveld i stua!

1 kommentar:

Carine sa...

SÅ stas:) Jente bebis i magen. Tipper du kommer til å gå bananas på råååsa nå. hihi.
Den kurven kjøpte jeg til ludvig også, men i annen farge og med annet stativ. Elsker den, men Ludvig likte den ikke så godt tror jeg så vi brukte den kort tid. Tror det er lurt å lufte den godt så lukt av "nytt" går ut. Og så la den stå lenge inne så den får suget til seg hjemmelukten deres. Tror nemlig den luktet litt vel nytt for Ludvig..

Ha en fin dag med jentemagen din!