søndag 28. oktober 2012

Familiesøndag ♥

Stikkord for denne dagen: Hygge!


I tiden fremover skal Teo være enda mer enn hva han pleier å være hos meg. Dette er på grunn av Pappaens jobbsituasjon. Hvis jeg bare tenker på meg selv, synes jeg det bare er hyggelig. For lillegutt vil det jo derimot være litt trist. Pappa-tid er gull verdt for den lille gutten. Vi får håpe det bare vil være sånn for en kort periode. Det som derimot er viktig nå fremover er at han sover godt her hjemme. For alle sin del. Søvn er så viktig. God søvn. Nicklas kjøpte derfor inn en Playmo-kalender i går. Vi hadde en lang prat med Teo, der vi forklarte at han fikk åpne én luke for hver natt han sov hele natten i sin egen seng. Jeg har lest at belønning fungerer. Gjerne iform av klistremerker. Det er bare synd at lillegutt bryr seg nada om klistremerker ;-) Playmo derimot, det er gøy. Første natt med kalenderen i hus kunne by på hele åtte timer søvn for mor. Teo sov nemlig hele natten i egen seng, til halv åtte (halv ni sommertid). Flinken ♥ En stolt gutt kom tuslende inn med verdens største smil i dag tidlig. Han åpnet én luke, og ville gjerne åpne flere. Det gjorde han derimot enda mer motivert til å være like flink nå i natt. Vi får se :-) Her prøver vi oss fram. Det er ikke uvanlig at de små vil sove sammen med foreldrene sine. Det er veldig kos, samtidig som det kan by på dårlig søvn for oss alle tre. Vaner er vonde å vende. Spesielt for en liten gutt som sov hver eneste natt i over 1,5 år i mamma sin seng. Snakk om bjørnetjeneste!


Ellers i dag har vi tilbrakt flere timer i skogen. Vi gikk inn til Vangen i Østmarka. Der er det en skistue hvor man kan få kjøpt vafler, kakao og annet snacks. Det var litt i kaldeste laget ute, men med litt varm drikke var vi klare for å tusle hjemover etterhvert også :-)


Jeg vet om en liten gutt som koste seg masse på tur. Han var totalt tappet for energi da vi endelig satte oss i bilen etter flere timer i skogen. Han var riktig nok ikke alene om det ;-) Jeg beit tenna sammen for å klare og gå de siste km. Det gjorde forsåvidt kjæresten også, som har strekk i leggen. Herregud, snakk om å være familien krøpling ;-) Lillegutt sovnet før middag. Da var det bare tårer og gjesping om hverandre. Stille klokka og lang skogtur på samme dag kan slite ut den beste!


Jeg har flere innlegg på lur til dere. Det klødde i fingrene mine i stad. Da var derimot PC-en opptatt. Mens kjæresten tittet på fotballkamp (på PC-en) sovnet jeg på sofaen. Nå som jeg er våken igjen har jeg ikke helt energi til å skrive noe mer. Jeg får heller spre det utover flere dager, ettersom når jeg føler for det. Nå skal jeg derimot nyte det å være litt bortskjemt i sofakroken. I skrivende stund får jeg nemlig fotmassasje. JA TAKK :-)


Fortsatt god kveld til deg og dere! Klem fra meg**

2 kommentarer:

Tonje sa...

Søteste familien! :)
Deilig med sånne turdager! :)

Monica Jensen sa...

:))