tirsdag 30. oktober 2012

Vårt lille hjerte ❤

I dag var det endelig tid for ordinær ultralyd. Vi var så spente begge to på hvem som var der inne. En liten jente eller gutt. I tillegg var vi veldig klare for å få bekreftet at den lille er frisk og fin. Det er nemlig ingen selvfølge å få friske barn. Heldigvis så alt bra ut. En perfekt liten, aktiv baby  


Vi var ikke de eneste som var spente. Da jeg kunne ringe mormor, bestefar og oldemor/beste etter ultralyden med oppdatering var det tre veldig glade personer i andre enden. En annen som ble veldig glad var den kommende storebroren. Spesielt glad ble han da han hørte at den lille mest sannsynlig ikke vil stjele lekene hans. I magen min er det nemlig en liten jente  Akkurat som magefølelsen min har sagt hele veien!

Den kommende pappaen som hele veien har heiet litt i det skjulte på en liten gutt, ble både rørt og glad over nyheten. Smilet hans har gått rundt i hele dag! Han sa at så fort han fikk se den lille på skjermen, og se at alt var fint, ble plutselig kjønn totalt ubetydelig. Nå gleder han seg stort til å bli jentepappa, og har allerede vurdert å gå til innkjøp av både hagle og balltre for å beskytte datteren sin mot alle slemme menn ;-) Jeg er kjempeglad, og ikke minst spent. Tenk, en liten jente. Dette er helt nytt for meg. Jeg ser på meg selv som en skikkelig guttemamma, så dette skal bli gøy. Vi har mye å se fram til :-) 

Fine lille jenta, med helt lik profil som den vakre storebroren sin. Jeg gleder meg til å møte henne, bli kjent med henne. I mellomtiden får hun vokse seg stor og sterk inni magen min  

7 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Hadde store mistanka om at det va ei jente inni magen din ja;)
Kor kjekt det va å høre at alt va flott :)
Gratulere so masse til alle sammen <3

Tonje sa...

Gratulerer så mye med lillejenta i magen! :)
Det er fantastisk herlig å ha "en av hver!" :)

Klem

Tonje sa...

Åååå, så koselig med ei lita jente!!
Gratulerer!

Jeg har jo ingen barn enda, men tror jeg er en ordentlig jentemamma, så håper veldig på å få en av hver - det hadde vært drømmen gitt..

;D

Leit å høre at dere har et familiemedlem på sykehus, kjenner godt til hvor tungt det kan være!

Håper alt går bra!

Klemklem

Monica Jensen sa...

Tusen takk, jenter <3 Det blir spennende dette. Gøy med en av hver :))

Hvit Lilje sa...

Gratulerer så masse med lille jenta i magen <3 Så koselig med en av hver da <3 Masse lykke til vidre. Jeg gleder meg masse til og følge dere vidre på bloggen din :) Klem til deg.

Hanne sa...

Gratulerer så masse, kjempekoselig! :)

Skriblerina sa...

Gratulerer med jenteknøttet :)