tirsdag 20. november 2012

Friskmelding - ja, takk

Det passer godt med regn akkurat i dag. Vi tilbringer nemlig dagen inne, Teo og jeg. Dagen går med til å slappe av, for deretter å slappe av litt til. Vi koser oss med tente lys, kakao, spill og film. Vi kjeder oss nok litt innerst inne begge to, da vi er kjent for å være rastløse. Allikevel er det akkurat dette vi trenger i dag. Å ta livet med ro. 


Om en halvtime skal vi videre til legen. Jeg skal be de teste han for ca alt. Hvertfall nesten. Han har vært fryktelig mye syk denne høsten, med det ene og det andre som mer eller mindre har overlappet hverandre. Hadde det vært første året hans i barnehagen, kunne jeg forstått. Nå derimot synes jeg det er litt mer rart/skummelt. Jeg har vel aldri lagt skjul på at jeg er en hønemor på visse områder? ;-)


Jeg synes formen hans er ganske lik nå, som før helgen. Derfor kan jeg aldri i verden tenke meg at han helt plutselig skal bli barnehageklar over natten. Allikevel er det lov å håpe. Den lille kroppen hans må jo snart bli ordentlig bra! Jeg vet om en som savner lek og action med kompisene sine nemlig!

Ingen kommentarer: