torsdag 15. november 2012

Den fineste stjernen på himmelen ★

I natt skinte det en ny stjerne på himmelen. Den fineste av dem alle 

I går var en grusom, trist og uvirkelig dag. Familien sto samlet i sorgen. Sorgen over å ha mistet et kjært og nært familiemedlem, som hadde mange år foran seg. I dag tenner jeg et lys for min kjære Onkel, som ble bare 50 år gammel 

Jeg kom hjem fra sykehuset sent i går kveld - til ferdiglaget middag/kveldsmat, til en liten gutt som lå på sofaen med feber og omgangssyken, og til en kjæreste som hadde stått på som en helt hele ettermiddagen/kvelden. Min lille omtenksomme fireåring så på meg og sa: "Neste gang jeg ser regnbue, skal jeg vinke til han. For da står han oppå regnbuen, mamma!" Heldigvis er det ikke sjelden vi ser regnbuer her til lands 

I dag er jeg U.T.S.L.I.T.T. Det er jeg trolig ikke alene om. Følelsene går i berg-og dalbane. Jeg skal derfor bli i sofaen store deler av dagen i dag (foruten om jordmortimen jeg var på i dag morres), sammen med den lille sjuklingen min og den snilleste kjæresten min som er hjemme fra alt som heter jobb i dag. To armkroker, det er godt å ha på en dag som dette!

6 kommentarer:

Anonym sa...

De beste tanker går til deg og dine!

Anonym sa...

kondolerer!

Véronique sa...

Kondolerer så masse, Monica :(

Klem

Lena sa...

Tenker på deg vennen <3

k. sa...

Kondolerer :(

Tonje sa...

Kondolerer så mye for tapet av onkelen din, Monica!
Tenker mye på dere om dagen.

Glad for at ØNHlegen fant ut hva som er galt med hørselen til Teo - og for at det er "enkelt" å gjøre noe med, men lei for at lillemann må gjennom en operasjon.

Men mye positivt med det også da, for nå er jo sikkert hverdagen hans så mye bedre, siden dere hjemme og barnehagen forstår ham bedre! =)

Pass godt på deg selv og vesla i magen, la din kjære passe på deg midt oppi det hele!

Klemmer i lassevis