lørdag 10. november 2012

Den store selskapshelgen

Her har vi feiret bursdager både i går og i dag. Det føles nesten ut som hele slekta har bursdag i november-måned. Jeg kan i hvertfall telle ikke mindre enn fem feiringer den siste uka. Nå er nettopp siste feiring vel overstått, og hyggelig har det vært, men nå skal det bli godt å pakke bort kaker, pølser og kaffe for en god stund. Ok da, kanskje ikke den kaffen, men alt det andre... I kveld blir det film, sofakrok og indisk take-away. Det er helt perfekt en lørdagskveld, da vi begge er slitne og drittlei det meste av mat. Indisk kan man liksom aldri bli lei av, derfor er det det eneste unntaket nå i kveld. Kos!


I går var det tanten min vi feiret. Først med middag på Dinner i Oslo. Deretter fortsatte feiringen med drinker på Bristol etterpå. Vi, som de yngste, tok kvelden tidligst - og det var helt greit asså. For det første er ikke Bristol helt vårt kind of place, og for det andre så lot vi de på femti-seksti feire resten av kvelden uten oss festbremsene ;-) Eller noe i den duren. 

For anledningen hadde jeg på meg ca den eneste kjolen i skapet som passer over kula. Det begrenser seg litt på klesfronten når man begynner å bli passe fortung altså! Kjæresten gikk i dress. Dere vet hva man sier om gutter i dress...? Mmm! 

Halvveis i svangerskapet!

I dag har dagen gått med til handling, forberedelser og feiring av lillegutt. Han delte dagen med min søster som fyller 19 år i dag. Litt familie fra pappa sin side, litt familie fra mamma sin side og bittelitt familie fra Nicklas sin familie var samlet for anledningen. Godt og blandet. Neste år håper vi enda flere familiemedlemmer har muligheten til å komme, og at alle er friske og raske. Vi har en stor familie, og man kan aldri si at det ikke er nok folk. Allikevel er det alltid kos når hele gjengen er samlet!


Bursdagsgutten var fornøyd med både gaver, kaker og sang. Dette har virkelig vært han sin uke. Nå tror jeg allikevel at selv bursdagsgutten synes det er greit at det er ett helt år til neste gang ;-)


Dagen hans ble avsluttet med et bad, kveldsmat og tid foran tv-en, med playstationkontrollen i hånden. Han fikk nemlig sitt første (og siste.......) PS3 spill i år, og i dag fikk han endelig tid til å prøve det ut. Det var gøy, spesielt når Nicklas spilte sammen med han - og han var ikke vond å be. Jeg vet om en liten gutt som har Nicklas'n sin rundt lillefingeren for å si det sånn ;-)


Fine gutta i matchende skjorter, kjøpt av snille Svigermoren min :-)

Håper dere har en fin helg - hektisk eller ei. I morgen kjører jeg igang en konkurranse/give away her på bloggen. Vi sees! Klem fra meg**

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Så stilig dei va i like skjorter :)
Fantastisk :)
Kan tenke mej dokke e lei av bursdagsferinga ja ;)