tirsdag 20. november 2012

Egentid

Av og til "kaster" kjæresten meg ut av huset om kvelden. Rett og slett fordi han vet at jeg blir smådeppa av å gå hjemme dag etter dag. I kveld var en sånn kveld. Akkurat hva jeg trengte nå!

Jeg tilbringer kvalitetstid med min søster. Det er ikke langt mellom å elske og å hate - der har du oss. Samtidig ville jeg aldri byttet hun bort med noen. Når jeg/hun virkelig trenger å prate, finner vi innmari god støtte i hverandre. Vi har også like skrudd humor. Lenge leve sarkasme!

I kveld har hun fjernet etterveksten min - hun gjør alltid en super jobb som frisør. Nå går hun berserk med en krølltang. Jeg lar hun styre på, og nyyyter å bli dullet med ;-)

Nicklas har en kompis på besøk, Teo sover søtt. Med andre ord stresser jeg ikke med å komme meg hjem riktig enda!

Hurra for egentid. Når man får det i små doser, setter man så enormt mye mer pris på det :-)

Ingen kommentarer: