søndag 25. november 2012

En skal tidlig krøkes

Gutta dro nettopp ut døren og videre til håndballhallen. Nicklas har innsett at jeg kanskje ikke har så mye håndballtalent å slekte på, og tar derfor på seg oppgaven med å få opp interessen til lille luring - foreløpig med stort hell. Vi har nemlig en liten gutt i hus som synes det er svært gøy med ball og kamper. Desto morsommere er det å bli inkludert i håndballivet til Nicklas'n sin. Han dro derfor ut døren nå, med løpesko under ene armen og drikkeflaske under andre armen. Klar for å være trener sammen med den noe eldre herremannen i huset. Da det er klart for kampstart, om en times tid, er jeg på plass i hallen. Da forvandles nemlig Nicklas til en noe strengere type, som er så engasjert på sidelinjen at han lille lett kan føle seg litt glemt. Da er det godt å ha mamma der, med vafler på tribunen ;-) Livet i hallen er faktisk ikke så verst!

Instagram // monix87 // gutta ser håndballkamp

Mitt håndballtalent, ja. Jeg har spilt i mine yngre dager jeg også. Det var derimot bare én stor flause. Pappa var nok ikke den stolteste av fedrene på tribunen, men for sikkerhetsskyld har han sørget for å ta med filmkameraet på samtlige kamper. Dét er derimot en enda større flause; å se hvor elendig man var i egne øyne! Jeg var hun venstre vingen som ingen ville kaste ballen til. Jeg var den eneste på banen som foretrakk å sitte på benken fremfor å spille. Jeg var den eneste i ca hele verden som valgte trening fremfor kamp 10 av 10 ganger. Håndball var med andre ord ikke noe for meg. Følte jeg hadde mer dreisen i ballettsalen for å være helt ærlig....

Her i hus starter altså dagen mer eller mindre med håndball, og avsluttes med det samme. I kveld skal vi dra til FolloTrykk Arena for å se Follo spille kamp. Nicklas har vært en Follo-gutt i mange år, og nå som han plutselig spiller for Herulf, er det gøy å få med seg de Follo-kampene han har mulighet til å se. Må jo støtte de gamle lagkameratene sine :-) Teo er klar, med drakt og det hele! Ikke alltid like interessert i selve kampen, men veldig interessert i å løpe rundt ;-)

Nå får jeg kaste meg i dusjen og kjøre avgårde. Jeg har en kamp å rekke, og ikke minst opptil flere kaffer som må drikkes. Littegrann trøtt mamma nemlig. Det merket jeg forsåvidt først nå, da jeg krøp under dyna i senga for å blogge litt før dagen starter for fullt ;-) 

Ha en fin søndag - med eller uten håndball!

PS: Helt utenom tema; Vi har vært på vognjakt, og funnet vognen. Mer om det i et senere innlegg :-)

Ingen kommentarer: