tirsdag 6. november 2012

Gøy med iPhone

Når jeg fikk meg min aller første iPhone for ett år siden åpnet det seg en ny verden for meg. Plutselig var jeg tilgjengelig på alle mulige måter. Det føltes innmari befriende, selvom det til tider også kan oppleves som en negativ ting. Heldigvis kan man alltids slå av telefonen når man trenger en ordentlig pause fra verden rundt. Av og til trenger man det!

En annen ting som var morsomt var at jeg hadde mye større mulighet til å forandre på utseendet til telefonen min i form av ulike iphonedeksler. Man kan variere litt etter humør ;-) Det tok en god stund før jeg begynte å få øynene opp for alle de ulike dekslene på markedet. Nå derimot har jeg blitt litt bitt av basillen - i likhet med mange andre.

Her om dagen fikk jeg en liten gave i postkassen min. Nemlig et helt unikt iphonedeksel. Et personlig ett, med bilde av min sønn. Jeg kunne selv velge utseendet på det, og motivet var ikke akkurat vanskelig å finne. Jeg ville ha et enkelt, men tøft ett!


Teo synes det er kjempefint - og jeg må si meg enig ;-) 


Snart vil en av mine lesere være like heldig som meg. Nemlig få muligheten til å vinne et helt eget iphonedeksel, som du kan designe selv - og gjøre så personlig som du selv ønsker å ha det. Når konkurransen blir vet jeg ikke 100%, men veldig veldig snart. Jeg håper dette er noe for deg. Hvis ikke er det jo også en perfekt julegave til en av dine nære og kjære :-) 

//i samarbeid med caseapp

1 kommentar:

Tonje sa...

Så fint det var! :) Settes på ønskelisten her, hehe!
Jeg venter på ny iphone etter å ha klart å ødelagt den gamle.. :( Nå har jeg en gammel tlf fra før mms`ens tid, og herlighet så stor forskjell det er!! Bare det å ikke kunne skjekke nettaviser, blogg og busstider når man er utenfor huset er jo en stor overgang, hehehe

Fin tirsdagskveld til dere!

klem