torsdag 22. november 2012

Julebordsesongen // what to wear

Neste helg er første helgen i advent. Tenk, så fort denne høsten egentlig har gått. Vanligvis får jeg julefølelsen allerede i Oktober. I år har det vært nok annet, og når jeg har hørt folk prate om julegaver og julepynt har jeg ikke helt skjønt hva folk stresser med. Vel, i dag lukket jeg opp øynene. Det er jo kun én uke til første adventshelgen!

Advent og Desember betyr julebord. Hvert år leter jeg etter de perfekte antrekk som jeg kan fjonge meg med i Desember-måned. I år er intet unntak, men en desto større utfordring. Jeg må si at mammaklærne svikter når det kommer til penklær. Her går det i typiske hverdagsantrekk, med jeans og til nød ullkjoler. Gi meg glitter og glam. Det er jo jul for faen! 

Hadde jeg ikke hatt en kul på magen i år, vet jeg hva slags antrekk jeg hadde siklet etter. Jeg tipper jeg fort hadde endt opp med en paljettshorts i sølv, med en gjennomsiktig svart bluse til. Hvertfall noe i den duren. Low-waist shortser er det derimot ikke flust av i butikkene. High-waist...Ja, det funker rett og slett ikke nå, av åpenbare årsaker ;-)

I kveld har jeg derfor pløyet gjennom både mitt eget og Live sitt klesskap, på jakt etter et antrekk jeg føler meg vel i og faktisk ser bra ut i. Den komboen der er nemlig vanskeligere enn du aner! Jeg har alltid holdt en knapp på figurnære kjoler. Nå er det litt ekstra både her og der. En mage som stadig vokser og gravidpupper som nesten tar livet av meg (tungt!). Samtidig er det jo så fint å strutte med den magen man har, når den først er her. For selvom jeg ikke digger å gå gravid, er jeg jo stolt av lille kula mi :-)

Her er noen antrekk jeg fant i dag. Jeg mener at en gravid jente lett kan dra søt-kortet, men ikke like ofte sexy-kortet. Jeg var derfor litt usikker når jeg dro fram de sorte, korte. Samtidig fant jeg fort en klar favoritt, som i likhet med i fjor kommer til å bli brukt mye i år også :-) 


Gjett hvem?? 
Den sorte, med armer. Den skriiiiker meg. Gravid eller ei. Den viser det jeg vil vise, og skjuler det jeg vil skjule. Med andre ord; helt perfekt i år! Det jeg også ble minnet på nå i kveld er at alt blir en smule kortere når man er gravid. Men det er da lov å vise litt bein...?

Regner med det er flere gravide der ute nå i julen? Jeg tar i mot tips med stor TAKK hvis nettopp DU har kommet over fine gravidkjoler. Man pynter seg mye i julen, og jeg vil gjerne dolle meg litt opp jeg også :-)

Nå skal PC legges bord. Sengen roper på meg, og det gjør jaggu kjæresten også. I morgen er den lille mannen i huset endelig klar for barnehagen igjen. Han trenger action, og jeg trenger å gjøre noe annet enn å underholde en 4åring fra morgen til kveld ;-)
Sov godt!

5 kommentarer:

Jill sa...

Så fin babymage, og gratulerer forresten:D Hvert år er det det samme stresset over å finne den perfekte kjolen, til tross for at skapetmegentlig er fullt..men det prater man ikke høyt om, ny kjole til jul MÅ man ha! ;) Har leita på nettet etter the one, men sliter litt ja..Hvor er den nederste kjolen fra?

Har hørt om en side som heter mamalicious, eller noe. Har visst mye fine gravid/ammeklær..også i glitter og paljetter;)

Frøken K sa...

Så flott du ser ut! Skjønner godt du vil vise kulen - du ser jo smashing ut! Forøvrig fant jeg mange fine gravidkjoler på asos.com da jeg trengte..!
Jeg har støtt på ny utfordring da også jeg liker figurnære kjoler.. hvordan best skjule den lille myke magen man har etter fødsel.. forhåpentligvis samarbeider kroppen min som normalt etterhvert og sier farvel til den myke magen :-) enn så lenge er den en smule koselig, hehe

Silje mamma til Robin og Lillebror i magen sa...

Så fin mage ;) Vis kulen så mye du kan, du ser fantastisk ut ;)

Ragnhild sa...

Sexy mama!!

Monica Jensen sa...

Jill:
Tusen takk :))
Den nederste kjolen er fra Nelly.com. Veldig glad i den :)

Har vært inne og tittet på den siden du n
evnte. Har bestilt klær derfra tidligere i svangerskapet, men alt var alt for stort, så nå er jeg litt skeptisk til å bestille igjen. Men jeg får ta meg en ny titt :)

Frøken K:
Tusen takk, snuppa :) Da skal jeg sjekke ut asos.com :)
TIPS: Kjøp Hold in-truse, sånn fra låra og opp til puppene. Den var GULL VERDT etter forrige fødsel ;)

Silje:
Tusen takk <3 For en koselig kommentar!

Ragnhild:
*rødme* Love you <3