søndag 18. november 2012

Kos

Hvilket ord kan beskrive denne dagen best mulig? Kos. Søndagskos. Jeg har hatt full timeplan fra morgen til kveld, men kun med hygge. Fysioterapeuten sa så fint forrige uke at jeg måtte bruke tiden min på ting som gir meg energi, fremfor ting som tar energi. Kroppen krangler fra panna og ned til lilletåa - hovedsakelig på grunn av stress denne gangen. En liten avlastning fra de vanlige bekkenplagene ;-)

1. Kjærestekos


Nicklas og jeg gikk en tur i den nokså sjeldne høstsolen. Det var godt å komme seg ut i frisk luft. Klarne hodet litt, og ikke minst gjøre det sammen med kjæresten. 

2. Familiekos


Etter gåturen dro vi hjem til mamma. Der ventet kaffe, og en druknet katt - tidligere kjent som hunden Elsa. Utpå ettermiddagen tittet Eirik og Teo innom også. Siden Eirik ikke lenger har mulighet til å ha han på overnatting på torsdager, skal han være der av og til på søndager - når det passer slik med jobben. I dag passet det sånn. Uvant, men som jeg har sagt til meg selv mange ganger før: pappatid er like viktig som mammatid!

3. Venninnekos


Min Søndag ble avsluttet sammen med to søte venninner - håndballfruene, Lena og Rebekka. Vi koste oss med kinamat, klisseserier og kamille te. En helt perfekt avslutning på dagen!

Jeg har med andre ord hatt en dag som har gitt meg energi i bøtter og spann. Nå derimot, nå er jeg sliten. Sengen kaller. I morgen venter legetimer og diverse. Det gruer jeg meg alltid til, men samtidig er det nødvendig. Da skal jeg også få trukket en vinner av iphonedekselet. Det skulle vært gjort i dag, men.... Forhåpentligvis rekker et par ekstra å melde seg på :-)

Sov godt. Klem fra meg**

1 kommentar:

Frøken K sa...

Åh, det hørtes som en deilig dag med mye godt påfyll! Kjenner at jeg gleder meg til jeg får muligheten til en sånn dag, selv om jeg nyter de gode øyeblikkene her hjemme med lille frøken :-)