torsdag 8. november 2012

ROSA

Det har begynt å klø litt i shoppingfingrene mine. Jeg vet jeg har veldig god tid enda, men det er hyggelig å få litt i hus nå som vi vet kjønnet og virkelig kan slå oss løs på babyavdelingen. Det er vel helst jeg som gjør det da. Nicklas klarer foreløpig å styre seg - selvom han faktisk har gått til innkjøp av et deilig babyteppe, bare så dere vet det ;-)


I dag forsvant jeg ut døren tidig sammen med en venninne. Jeg har blitt en morgenfugl, og det er så deilig å få noe ut av dagene. Energien har kommet på plass igjen, heldigvis. Å handle inn til neste bursdagsselskap sto på planen, og i tillegg ville jeg se om jeg fant noe til denne kroppen min. Jeg vil føle at jeg ser litt fresh ut, på tross av at vekten kun går én vei og hormonutslettet har begynt å bygge en svær jævla by i ansiktet mitt. Vel, plutselig hadde jeg rotet meg inn på både Kappahl og NameIt. Før jeg visste ordet av det var et par søte små ting med i posene mine. Jeg synes de minste plaggene var så innmari bittesmå, så venninnen min måtte minne meg på at babyer faktisk er små. Utrolig hvor fort man glemmer. Teo var nemlig en lang gutt på over 4 kg, så jeg mener å huske at jeg aldri brukte de minste størrelsene på han. Enda godt jeg har en venninne med god hukommelse, som kunne fortelle meg at jeg måtte ut å kjøpe alt fra pysjer til sokker etter han kom til verden. Note to self: babyer er bittesmå!

Jeg har aldri vært noe spesielt stor fæn av rosa. Når folk nå har ropt ut setninger som: "Endeliiiig kan du kjøpe rosa!", har jeg humret litt for meg selv, mens jeg har tenkt: "Heh, tror du ja...!". Men selv en antirosa jente som meg selv kan bli litt tullerusk når hun titter på bittesmå plagg, som passer perfekt til en bitteliten jente. Så tullerusk at jeg faktisk må innrømme at jeg synes det er svært hyggelig med litt rosa i hus :-)


En myk liten bamse og en haug med gulpekluter ble også med meg hjem. Andre prioriterer klær, barnevogn, stellebord, etc. Her prioriteres gulpekluter. HAHA. Jeg er så lik meg selv at det nesten er gøy. Gulpekluter er liksom så lett å handle inn..!

Et par smekker ble også med meg hjem. Disse gjorde meg nesten enda mer tullerusk. Så himla søte!


Blir hun lik sin storebror, får vi god bruk for disse. Når det kom til han fikk jeg nemlig ikke nok siklesmekker. Han sine var merket med navnet hans, og jeg hadde dem i alle mulige farger. Dødskule - de var prikken over i'en til ethvert hverdagsantrekk!

Det er pussig det der. Jeg handler rosa, og jeg dåner litt over alt det søte i butikkene. Allikevel klarer jeg ikke å la være å titte litt på gutteklærne også. I motsetning til de fleste andre mener jeg nemlig at det finnes mer å velge i for gutta enn jentene. Butikkene er overlesset med fine klær til gutta. Utvalget til jentene synes jeg foreløpig er litt begrenset, men det er kanskje fordi jeg kun har hatt øyne for gutteklær de siste 4-5 årene. Jeg føler det er så mye upraktisk til jentene, men det er kanskje bare meg..? Klær finner jeg uansett, og noe sier meg at fremover kommer jeg ikke til å klare og bevege meg inn på senteret uten å ta meg en liiiten tur innom babyavdelingen ;-)

Jeg gleder meg til våren da vi skal få mulighet til å bli kjent med denne lille tulla som vokser seg stor i magen min ♥ En sønn og en datter - det er helt perfekt det!

2 kommentarer:

Hege sa...

Jeg har og vært litt antirosa, så her har det gått/går det mye i lilla.. Heldigvis finnes det MYE av det i butikkene nå.. Har nesten blitt litt vell mye, må klype meg i amrmen og overtale meg selv til å kjøpe litt rosa så fargene i garderoben hennes blir litt varierte;)Syns du har klart å holde deg unna shopping leeenge jeg, du er flink :)

Monica Jensen sa...

Det vil nok gå mye mer i lilla fremfor rosa her hjemme også :) Lilla er en mye mer behagelig farge spør du meg ;)

Ja, har ikke shoppet før nå :) Det er rett og slett fordi jeg ikke klarer før det går opp for meg at jeg faktisk ikke skal gå gravid for alltid :P