torsdag 1. november 2012

Tredje hjemmedag


Vi er på Teo sin tredje hjemmedag. I morgen er han forhåpentligvis klar for barnehagen igjen. Selvom forkjølelsen er tilstedeværende er han nemlig veldig aktiv og krever sitt. Det merker jeg spesielt godt nå på dag nummer tre ;-)

I dag har jeg fått handlet inn absolutt alt til feiringen på Lørdag. Det er godt å ha det i hus. Det eneste som mangler nå er å bake kake, lage gelé, dekke bord og blåse ballonger. Det tar jeg derimot i morgen. Bursdagsgave til den lille 4 åringen vår må også handles inn, og for første gang er jeg faktisk litt usikker på hva vi skal gi han. Vi finner vel på noe lurt :-)

Da vi gikk på butikken i stad klikket bekkenet mitt helt. Jeg sto over handlevognen og skalv fordi det verket sånn. Der og da vurderte jeg nesten bare å gå fra både handlevogn og mat, men jeg beit tenna sammen og gjorde meg ferdig med shoppingen. Veldig glad for det nå ;-) Med en gutt som ville bli løftet ut og inn av handlevognen var det ikke bare bare altså. Nå derimot har jeg bestemt at resten av dagen skal gå med til kos. Type rolig kos. I skrivende stund ser vi på film. Middag i dag blir en grændis. Mor er sliten, og da går vi for lette løsninger gitt. Grandiosa har jeg ikke spist på evigheter, og jeg synes egentlig ikke det er noe godt engang, men det var det eneste jeg klarte å tenke ut på butikken i stad. Utrolig hvor altoppslukende bekkensmertene kan være til tider! 

Nå skal jeg legge bort pc-en, og legge meg ved siden av lille luring. Løvenes Konge surrer på skjermen for 28479439373 gang. Han blir aldri lei! Lille baby i magen er aktiv. Store lille gutten sitter rolig. Jeg kan lene meg tilbake og vite at alt som måtte gjøres i dag, er gjort. Den eneste som mangler nå er kjæresten, men han ser jeg i kveld. Livet er greit asså :-)

Ingen kommentarer: