mandag 5. november 2012

Vi feirer 4 åringen vår ♥

Barnebursdagen i helgen ble en suksess. Jeg var forberedt på høyt støynivå og kaos, men fikk meg en skikkelig positiv overraskelse. 9 gutter lager lyd, men alt gikk så fint, så det var ingenting å sette fingeren på. Alle virket glade og fornøyde mesteparten av tiden. Igjen satt en stolt bursdagsgutt og beundret alle de fine gavene sine. Tommel opp til alt - bursdagsgutten var skikkelig fornøyd!

Det ble dessverre ingen bilder fra den fine feiringen. Vi voksne hadde nok å henge fingrene i, og siden jeg fortsatt ikke har noe ordentlig kamera i hus ble det litt tungvint å knipse bilder med telefonen. I dag fikk jeg derimot en mail om at det nye kameraet vårt ligger og venter på meg på Posten. Hurra! Ny feiring ventes til helgen, da med familie. Ingenting kan stoppe meg fra å knipse bilder da :-)

I dag er den 5.november. Dette er den dagen han kom til verden for fire år siden. Klokken 14:34 var et magisk klokkeslett. Da var det slutt på smerten, og hjertet mitt fylte seg med en enorm kjærlighet og lykkefølelse. En ubeskrivelig dag, med følelser til å ta og føle på. Jeg gleder meg til å oppleve det igjen. En fødsel er hard i seg selv, men det er samtidig noe av det mest fantastiske du kan oppleve. Det er jo utrolig at det går an. Tommel opp for kvinnekroppen! 

Uansett, det var ikke fødsel dette innlegget skulle handle om ;-) I dag sto vi opp før fuglene. De forrige årene har nemlig Teo våknet ekstra tidlig på bursdagen sin, og jeg har aldri fått ordentlig mulighet til å overraske han på morgenen. I dag kom vi han derimot i forkjøpet, på hengende håret. Vi hørte så vidt at han våknet til inne på rommet sitt, og da løp vi inn på kjøkkenet for å hente gaver, kake og lys. Det var en forvirret, men veldig glad gutt som lå i sengen sin da vi kom syngende inn på rommet hans. Noe trøtt i øya, men det kom seg fort når han skjønte hva som skjedde :-)


Han var veldig fornøyd med gavene, og rakk å leke litt før barnehagen. Enda en fordel med en ekstra tidlig start på dagen ;-) "Jeg er oppe midt på natta jeg, mamma!", sa han med stooore øyne da vi gikk inn i stua!


I går kveld sto den flinkeste bonuspappaen i hele verden og bakte sjokolademuffins. I dag fikk bursdagsgutten med seg en haug med muffins til barnehagen. Jeg fikk en telefon derfra i stad, med beskjed om at de hadde en veldig stolt gutt i barnehagen i dag, som hadde delt ut muffins til alle sammen. Det høres med andre ord ut som at han koser seg der også ;-) 

I ettermiddag fortsetter vi feiringen med litt kaker og kaffe med et par familiemedlemmer. Til helgen er den store familiefeiringen, og da blir det nok engang fult hus. GØY å bli 4 år!!

3 kommentarer:

BENTE sa...

Hei!

Gratulerer til Teo. Morsomt å følge med dere ettersom min Karina er født samme år, på samme dag :)

Monica Jensen sa...

Så gøy :) Gratulerer med jenta di også :) Nå begynner de å bli store :D

Tonje sa...

Gratulerer med dagen til Teo! :)