torsdag 6. desember 2012

Da og nå

Når det nærmer seg jul er det nesten obligatorisk å kle ungene opp i nisseklær og ta bilder av dem. Ungene synes det er stas, foreldrene synes det er enda mer stas ;-) Nå som han går i barnehage er det duket for den årlige "nissefesten". Det betyr at jeg har en grunn til å kle han opp med nisseklær, for deretter å lure til meg et par bilder. Jeg vil vise dere da og nå. Julen for tre år siden, og julen i år.

Langlua er på plass i år også, men er det ikke et ordtak som heter "det enkle er ofte det beste"? Vel, det lever sønnen min etter rimelig ofte. Også når det kommer til nisseluer. Det tok ikke lang tid før han fant ut at det var lettere å ha på den bittelille lua i barnehagen, framfor den lange (og innmari fine). Hu mor skulle gjerne knipset litt bilder av han i den store også, men alt til sin tid ;-)


Min herlige nissegutt, som vokser så utrolig fort. Hver alder har sin sjarm - og ja, det stemmer virkelig 

Nå skal jeg sette meg i bilen for å kjøre mot Sandvika. Jeg har nemlig en date med farmor i dag. Vi sees!

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Hihi, han e no so gode. Både som liten og som stor =)
Tenk at vi faktisk kler dei i nissekle :P For så og seie at nissen kjem julafta :P