torsdag 27. desember 2012

Date på hjemmebane

Som kjærester har vi aldri vært vant til og bare være oss to. Vi har alltid hatt en liten guttebass å ta hensyn til. Vi har derfor lært oss å være ordentlig kjærester hjemme. Fra tidligere forhold vet jeg at man fort kan bli sittende med hver sin PC i fanget, men vi prøver derimot å være flinke til å legge bort slike duppeditter på kveldene, slik at vi får tid til oss. Det er så viktig. Her rømmer vi med andre ord ikke huset for å være ordentlig kjærester, vi tar i stedet date-night hjem til oss. I kveld står stearinlys og indisk take-out på menyen. Kos!

Nå skal jeg ikke si noe annet enn at vi begge to liker å gå ut og spise og ha en real date utenfor husets fire vegger også. Det er derimot ikke så ofte man får mulighet til sånt når man har barn å ta vare på, som ikke akkurat kan passe seg selv. Vi planlegger og gjennomfører derfor titt og ofte kvelder der alt annet skal legges bort. Kvelder til bare oss to - hjemme! Gode middager etter minstemann er i seng, enten selvlaget eller hentet fra restaurant :-)


Våres første dater var jo her hjemme, i stua vår, mens lillemann lå og sov i sengen sin - helt uviten om mammas hemmelige besøk. Her ble vi kjent, her herjet sommerfuglene som aldri før den aller første kvelden Nicklas ba seg selv på besøk, og her hadde vi vårt aller første kyss - på date 2 av 3 på én helg. Det tok ikke lang tid før han var fast inventar her på kveldstid. Teo møtte han derimot første gang på håndballkamp - helt uviten om hvem Nicklas var. Allikevel var det akkurat Nicklas han løp bort til etter kampen, til begges store overraskelse. Etter det har de vært kompiser, og resten er jo historie.... :-)

Nå skal jeg gjøre klart her hjemme. Straks kommer mannen hjem med deilig middag - som er langt ifra julemat. Mmm! Vi sees plutselig :-)

Ingen kommentarer: