tirsdag 18. desember 2012

Den tiden på året

Nå er vi straks ferdig med alle julegavene. Bare litt småting som mangler. Det er sånne ting som gjerne tar lengst tid å få i boks. Ikke fordi jeg ikke vet hva jeg skal ha, men fordi det av en eller annen grunn føles som et større tiltak. Jeg får stryke det av listen i morgen. I dag fikk jeg nemlig fort nok av senteret etter å ha gått i kø sammen med Linda en liten time. Går hele Norge på NAV, i likhet med meg selv eller?! Det er i hvertfall overfullt på senteret midt på dagen! K-A-O-S!

Det var uansett ikke dét jeg skulle ta opp her og nå. Det er igjen duket for å nominere bloggere til den årlige "mammablogg awards". De to siste årene har jeg blitt blant de nominerte til "morsomste mammablogg", og til slutt endt på en andre-og tredjeplass. Ønsker du å nominere meg eller andre bloggere til en av de følgende kategoriene, legger du enten igjen en kommentar under dette innlegget eller sender en mail til post@foreldremanualen.no. Det er også mulighet for å legge igjen en kommentar på Foreldremanualen sin facebookside

1. Årets mest kreative mammablogg
2. Årets mest inspirerende mammablogg
3. Årets morsomste mammablogg
4. Årets mest estetiske mammablogg
5. Årets mest velskrevne mammablogg
6. Årets mest originale mammablogg
7. Årets pappablogg

Jeg har allerede noen favoritter i bloggverden som jeg skal nominere i forskjellige kategorier :-)

Nå skal dagens gaveinnkjøp gjemmes unna, og lillegutt skal hentes. Vi skal ha en rolig ettermiddag sammen. I kveld skal jeg ut på et aldri så lite julebord sammen med "syklubben". Veldig hyggelig på en vanlig tirsdag i en hektisk førjulstid. Kanskje jeg snubler innom bloggen senere hvis jeg får tid. Hejdå!

2 kommentarer:

E Crazy sa...

Det var mye Crazy store ord på de nominasjons titlene, Kreativ, Inspirerende, Morsomme.

Virker som om det var fryktelig mye å leve opp til i året som har gått. Hva med bare "årets minst try hard" blogg. Er glad for at du bare skriver helt vanlig Monica og ikke forsøker hardt på det ene å det andre. Det er derfor jeg leser bloggen din for å få innsikt i hvordan en som deg har det, ikke for å le meg skakk eller for å få mest inspirasjon.

Anonym sa...

http://nydeligflott.blogspot.no/
Mest kreative!!