søndag 16. desember 2012

Funfunfun

Dette har vært en lørdag fullspekket med planer. Teo, mormor og jeg har kost oss på Putti Plutti Pott. Fire år er virkelig rette alder. Akkurat stor nok til å ha tålmodigheten til å sitte stille gjennom hele forestillingen. Akkurat liten nok til å synes at det hele var veldig spennende. Sangglad som han er, sang han seg gjennom forestillingen, mens han svaiet i takt med musikken og klappet med hendene. Det finnes ikke noe bedre enn å se sitt eget barn være lykkelig. Han har alltid vært et veldig smilende barn. Min skjønne sjarmør :-)Når det nærmet seg kvelden, skiftet jeg til kjole og tynne strømper. Tid med Ragnhild og andre søte jenter sto på planen. Vi møtte gutta våres ute i Ski senere på kvelden. Dette har virkelig vært en topp kveld. Den beste ute-kvelden siden før jeg ble gravid. Fullt og helt takket være fantastiske mennesker å tilbringe den med. Jeg koste meg med alkoholfri øl, latter og skravling. Da kjæresten, som forøvrig ikke er vant til alkohol om dagen, plutselig fant ut at det var greit å gi seg mens leken var god, dro vi hjem. Jeg ga meg derfor når jeg enda var på topp. Det er ikke ofte at jeg gjør det nå om dagen, føler jeg!

Mitt nye favorittsmykke over alle smykker

I dag har jeg ikke hørt så mye på min egen kropp. Mine smerter (som stadig øker i intensitet) har jeg derfor ignorert så godt det lar seg gjøre. Jeg har i hvertfall ikke latt dem være et hinder. Jeg får nok litt ekstra svi for det i morgen, men det var absolutt verdt det. Jeg trengte denne dagen - fra morgen til kveld - med små og store. Det er jo så viktig å føle at man virkelig lever ved siden av rugingen og smertene. Selvom jeg er gravid og trives aller best i pysjbuksa, er jeg nemlig fortsatt glad i å ha det morro. Forhåpentligvis endrer det seg aldri. Man lever jo bare en gang ;-)

Nå derimot er det rimelig deilig å ligge rett ut i senga. Nyte sparkene fra baby M og etterhvert sovne. I morgen er en perfekt dag for fullstendig hvile. Pose og sekk - det kan beskrive denne helgen. Herlig Teo-tid, koselig venninne-tid, deilig kjæreste-tid og avslappende meg-tid :-)

Sov godt!

Ingen kommentarer: