lørdag 8. desember 2012

God lørdagskveld :-)

I går inviterte jeg tre venninner på lunsj - alle bor her i området. Tomter er kanskje ikke verdens navle, men flere og flere innser at man får mye mer for pengene med en gang man beveger seg et kvarter utenfor Ski. Det har også to venninner av meg funnet ut, og nå er vi derfor fire jenter samlet på samme sted - tre av oss i samme gate. Det gjør meg så glad. Det er godt å vite at jeg har to venninner et steinkast fra meg. To venninner i akkurat samme situasjon som meg - med en bebis og en 4åring i hus. Jeg kan fort vende meg til det altså :-)


På ettermiddagen rømte vi til Svigermor. Der ventet nydelig pinnekjøtt på oss. Herr-e-gud, som jeg har lengtet etter den smaken. Jeg har vært fysen på pinnekjøtt siden august, men kjæresten har (utrolig nok....) insistert på at vi skal vente til desember med å fråtse. Når man er gravid, har man litt mindre plass i magen til mat. Det kan i hvertfall føles sånn til tider. Jeg ble derfor mett mye fortere enn hva jeg egentlig ønsket, og endte opp med å nesten ligge dø på sofaen etter måltidet. Det var absolutt verdt det, og jeg spiser meg med glede overmett på pinnekjøtt flere ganger i jula. 


Til Teo sin store glede skulle vi også sove over hos Svigermor. Det har han mast om ca hver eneste uke i hele høst. Han var mer oppe på "rommet vårt" enn nede i stua. Hoppet fra sengen og ned på madrassen der han skulle ligge. Gutten var i ekstase! Han fordelte sengeplassene allerede før middag. Tante Benny (søsteren til Nicklas, Benedickte) skulle ligge mellom Nicklas og meg i sengen - sammen med han. Selvom det var et utrolig fristende tilbud for Benny, sto hun over i siste liten. Jeg lurer enda på hvorfor ;-)

I dag dro Nicklas videre til håndballhallen, og vi ble igjen i julehuset - som jeg liker å kalle det. Du kommer i en enorm julestemning med en gang du kjører inn på området. Kan ikke beskrives :-) Vi har hatt en rolig dag, med pepperkakebaking og diverse annet kos. Lille luring har storkost seg, både med oppmerksomheten og kosen!


Nå har vi flere pepperkakemenn-og damer som bare venter på å bli pyntet. Kanskje det får bli en aktivitet for søndagsmorgen?

Nå sover lille luring søtt. Jeg derimot, sulter bokstavelig talt ved grytene. Middagen står ferdig på ovnen, og nå venter jeg bare på at kjæresten skal komme seg hjem fra hallen, før vi endelig kan kose oss med lørdagsmiddag og film på TV-en. "Alle" andre løper fra det ene julebordet til det andre. For vår del er det derimot stille og rolig i kveld. Det passer igrunn ganske greit. Jeg merker godt at kula er i en vokseperiode om dagen. Huden er øm og stram. Jeg føler den skal revne når som helst. Sånn er det i perioder, men jeg må innrømme at det er ganske så ubehagelig når det strekker som verst. Magebilder legger jeg ut rett som det er på instagram (@monix87), for spesielt interesserte :-)

Nå tikket det inn en sms om at han nærmer seg. Wohoo. MAT!
God kveld, tittere :-)

Ingen kommentarer: